Heinner HAC-18INVB – putere mare de racire, cu Inverter, foarte economic!

Daca pana temperaturile din timpul verii erau oarecum suportabile, in prezent fara o solutie de climatizare nu cred ca mai reusesti sa te odihnesti corespunzator. De aceea, pentru cei zilele acestea se ascund de soare prin supermarket sau prin parcuri, recomand instalarea unui aparat de aer conditionat. Aparatele de acest gen sunt foarte accesibile, chiar si cele cu putere mare de climatizare, cum este si cazul lui HAC-18INVB, model din noua serie marca Heinner, potrivit pentru o locuinta spatioasa sau chiar pentru spatii comerciale.

Daca sunteti interesati de acest model, cea mai buna oferta o puteti gasi online aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Vine fara kit de instalare, insa chiar si asa ramane un aparat cu raport pret/calitate si performanta foarte bun. Dupa achizitionare va trebui sa platiti in plus aproximativ 350-400 lei, pentru instalare. Pretul poate varia in functie de oras sau firma care se ocupa de montaj. Trebuie sa optati pentru o firma autorizata, in caz contrar riscati sa ramaneti fara garantia oferita de producator (36 de luni). Optional puteti alege sa extindeti perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni, evident contracost.

Heinner HAC-18INVB

Asa cum ne-au obisnuit cei de la Heinner, la exterior, aparatul este complet alb, fiind usor de integrat in orice camera din locuinta, fara sa „strice” in vreaun fel aspectul acesteia. La capitolul dimensiuni acesta se incadreaza in standardele actuale, facand posibila instalarea aparatului chiar in spatiul ocupat de vechiul aparat (in cazul in care exista), fara sa mai fie nevoie de alte gauri in perete. Unitatea interioara este dotata cu un mic display LCD care indica temperatura setata, precum si cateva LED-uri care afiseaza programul setat.

Informatii suplimentare sunt disponibile pe ecranul de la telecomanda. Este incadrat in clasa de consum energetic A++ atunci cand este utilizat pentru racire, si A+ atunci cand este folosit pentru incalzire. In ambele situatii consumul de energie este unul scazut, care nu va creste factura la energie cu mult, chiar si daca este utilizat zilnic. Asa cum am precizat inca de la inceputul acestui review, cei 18000 BTU fac ca acest aparat sa fie potrivit pentru spatii largi, chiar si pentru spatii comerciale.

Personal il recomand pentru climatizarea locuintei, se poate folosi si pentru spatii comerciale, insa atunci randamentul acestuia va scadea iar consumul de energie va creste. Consumul redus este posibil datorita compresorului tip Inverter, acesta optimizeza functionarea compresorului ducand astfel la un consum energetic mai mic, reducerea zgomotului si fiabilitate crescuta, astfel aparatul nu este doar economic dar si foarte silentios. Zgomotul maxim produs de unitatea interioara este de 55 decibeli si 63 decibeli cel produs de unitatea exterioara.

Pentru ca aerul ventilat de Heinner HAC-18INVB sa fie intotdeauna curat, lipsit de bacterii sau mirosuri neplacute, acesta este echipat cu filtru HD, care asigura o eficienta crescuta a retinerii prafului cu pana la 50% mai mult si a polenului cu pana la 80%. Functiile sunt cele uzuale, plus alte cateva functii ceva mai „speciale”, cum ar fi: functia de autodiagnosticare, functia detectare pierdere agent frigorific si cea de memorare a unghiului de oscilatii.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *