Heinner HAC-18INV – aer conditionat accesibil cu putere mare de racire – 18000 BTU

Daca ai nevoie de un aparat de aer conditionat cu putere mare de racire insa nu vrei sa cheltui foarte multi bani, modelul despre care vom discuta astazi este unul care se incadreaza perfect nevoilor tale. Eu l-am cumparat anul trecut, in plin sezon fiindca desi stau la casa temperaturile erau insuportabile chiar si pe timpul zilei, atunci cand de obicei este mai racoare in casa. Aveam nevoie de ceva cu putere de racire mare, nu am vrut sa montez doua aparate (nu aveam nici spatiu si ajungeam sa platesc mai mult).

Dupa lungi cautari am ales modelul Heinner HAC-18INV, un aparat cu raport pret/calitate si performanta foarte bun, pe care il folosesc si in prezent. Desi nu stiam foarte multe de acest producator sunt foarte multumit de performantele acestuia, avand in vedere pretul – un aparat cu putere similara dar de la un producator premium ma costa aproape dublu. Trebuie mentionat faptul ca pentru montare trebuie platit separat, acest serviciu nu intra in pretul de achizitie.

Heinner HAC-18INV

Eu recomand achizitionarea acestor aparate inaintea sezonului, atunci pretul este mai bun (fiind diverse promotii) iar montajul se efectueaza mult mai rapid – in maxim 3-4 zile de la achzitie il aveti functionabil. De asemenea atunci cand apelati la firma care se ocupa cu montarea aveti grija sa fie autorizata pentru aceste lucrari, in caz contrar puteti pierde garantia oferita de producator. Ca tot veni vorba de garantie, producatorul ofera 24 de luni insa daca alegeti sa il cumparati de la eMAG puteti opta pentru extragarantie – inca 12 sau 24 de luni in plus, bineinteles acest serviciu este contracost.

Am ales acest model dupa ce am aflat ca foloseste un compresor marca Panasonic. 18000 BTU pe ora cred ca sunt suficienti pentru a raci un apartament cu 4 camere sau chiar si o casa intreaga. Se incadreaza in clasa de energie A++, fiind un aparat destul de economic, bineinteles raportat la puterea mare de racire. Avand un compresor Inverter poate fi folosit si pentru incalzire chiar si atunci cand temperaturile din exterior ajung pana la -10 grade.

Este si foarte silentios, zgomotul produs de unitatea interioara este de maxim 60 decibeli – acesta fiind doar cand este folosit intr-o treapta de ventilatie aproape de maxim. Functiile din dotare sunt cele standard, intalnite de obicei la orice aparat de aer conditionat, indiferent de producator: incalzire, racire, ventilare si dezumidificare. Exista si modul Sleep, acesta fiind folosit pentru o reducere a zgomotului produs de unitatea interna. Pentru un aer curat, fara impuritati sau mirosuri neplacute acest model vine cu filtru lavabil, acesta se poate spala ori de cate ori este nevoie. Ca o concluzie Heinner HAC-18INV este un aparat de aer conditionat puternic, cu pret accesibil, de o calitate foarte buna.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *