Heinner HAC-12SL++ – aer conditionat accesibil cu compresor Inverter

Chiar daca temperaturile din ultima vreme nu ne duc cu gandul la vara, daca aveti in plan achizitionarea unui aparat de aer conditionat este bine sa va pregatiti din timp. Genul acesta de electrocasnice sunt mai accesibile in extrasezon iar instalarea se face mult mai rapid. Pentru cei interesati de un aparat de aer conditionat accesibil, Heinner HAC-12SL++ poate fi solutia potrivita. Este aparut recent pe piata din Romania iar pretul atractiv si performantele foarte bune face din acest aparat un adevarat best buy.

Cea mai buna oferta am gasit-o aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Dupa achizitionare va trebui sa platiti separat pentru instalare, aceasta nu este inclusa in pret. Din experienta personala pretul instalarii este in jur de 350-450 lei, in functie de fiecare oras. De asemenea firma care se va ocupa de montaj trebuie sa fie autorizata de producator, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia (36 de luni). Cred ca este printre putinele branduri din zona entry level care ofera 3 ani garantie. Magazinul care comercializeaza acest produs ofera si posibilitatea de a extinde perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni, evident contracost.

Heinner HAC-12SL++  unitate interioara

Face parte din generatia 2016 iar acest lucru este vizibi. In comparatie cu modelele din anii trecuti, la exterior acest aparat este argintiu, fiind usor de integrat in orice camera din locuinta dumneavoastra. Dimensiunile sunt cele uzuale, intalnite la majoritatea aparatelor tip Split. Acest lucru face posibila instalarea chiar in locul vechiului aparat de aer conditionat, fara sa mai aveti nevoie de alt suport sau alte gauri in perete. Pe centrul untitatii interne este prezent un mic display LED care indica temperatura setata. Informatii detaliate cu privire la temperatura, programul setat sau treapta de ventilare sunt disponibile pe ecranul de la telecomanda.

Aceasta este potrivita ca si marime, raspunde rapid la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv. Capacitatea de racire/incalzire este de 12000 BTU, acesta fiind suficient pentru climatizarea unei locuinte cu maxim 4 camere. Se poate utiliza si pentru spatii mai largi, insa atunci randamentul aparatului ar scadea iar consumul de energie ar creste. De aceea, daca vreti un aparat de aer conditionat pentru ceva mai spatios recomand sa va orientati catre un model cu minim 18.000 BTU. La racire acesta este incadrat in clasa de eficienta A++, avand un consum de energie minim.

Consumul redus este datorat in mare parte compresorului tip Inverter, marca GMCC. Acest brand de compresor este prezent si la modelele de aer conditionat marca Samsung. Acesta nu doar ca reuseste sa scoata un consum redus de energie dar face ca aparatul sa fie si foarte silentios. Zgomotul produs de unitatea interioara este de maxim 53 decibeli (atunci cand este utilizat intr-o treapta superioara de ventilare). Functiile din dotarea lui Heinner HAC-12SL++ sunt cele uzuale, in schimb intalnim si cateva functii mai „speciale”, cum ar fi: functia pentru autodiagnosticare, functia pentru detectare pierdere agent frigorific, functie auto restart dar si memorare a unghiului de oscilatii.

Articole similare:

2 Comentarii pentru “Heinner HAC-12SL++ – aer conditionat accesibil cu compresor Inverter

  1. Am cumparat acest aparat de aer coditionat. Momentan sunt multumit. A mai constat aprox 300 lei instalarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *