Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian – dotat cu functii demne de un aparat din zona premium

Recent, cei de la Heinner au lansat pe piata din Romania o serie de aparate de aer conditionat, pozitionate undeva in zona premium. Astazi vom discuta despre Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian, un model care se remarca prin design complet diferit fata de ce intalnim la restul producatorilor. Nu lipsesc nici functiile de top, toate acestea facand din acest model un adevarat best buy. Pretul este unul pe masura performantelor, insa daca va doriti ceva deosebit, cu siguranta acesta model reprezinta alegerea potrivita pentru locuinta dumneavoastra.

Il recomand pentru spatii cu pana la 3-4 camere (suprfata acoperita conform producatorului este de 24 – 35 mp). Daca vreti sa il utilizati pentru ceva mai spatios decat atat, randamentul acestuia scade iar consumul de energie va creste. De aceea, pentru spatii mai largi recomand modele cu putere mai mare de acoperire. Desi este lansat recent pe piata din Romania, acest model este disponibil in magazine. Cea mai buna oferta am gasit-o online aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Vine fara kit de instalare, insa chiar si asa pretul montajului nu cred ca va depasi 350-400 lei, indiferent de oras. Firma care se va ocupa de montaj trebuie sa fie autorizata de catre producator, in caz contrar riscati sa ramaneti fara garantie. Firma cu firmele autorizate o gasiti pe talonul de garantie. Optional puteti alege sa extindeti perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni, evident contracost.

Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian unitate interioara

Spre deosebire de restul modelelor din portofoliul Heinner, acest model impresioneaza imediat ce este scos din cutie. Design-ul este unul elegant si modern, fiind usor de integrat in orice locuinta moderna si eleganta, fara sa afecteze in vreun fel aspectul acesteia. Unitatea interioara este neagra, iar in partea frontala este prezent un panel de tip oglinda se deschide in timpul functionarii si se lumineaza in lateral in functie de modul de operare: albastru pentru racie si rosu pentru incalzire.

Acesta regleaza automat afisajul display-ului. Astfel, atunci cand se stinge lumina in camera, afisajul se intuneca incet, iar dupa 5 secunde viteza ventilatorului scade si este oprit orice sunet. Revine la normal atunci cand se lumineaza din nou camera. O functie extrem de interesanta si utila pe care nu am gasit-o nici la modele foarte scumpe de la producatori cu renume si experienta in domeniu. Informatii detaliate cu privire la temperatura, treapta de ventilare sau programul utilizat sunt prezente pe ecranul de la telecomanda.

Cei 12000 BTU/h fac din acest aparat companionul perfect pentru o vara torida sau o iarna grea. Indiferent de temperatura de fara, acesta va reusi sa ofere un climat placut in locuinta dumneavoastra. Consumul de energie este unul foarte bun, conform specificatiilor acesta se incadreaza in clasa de consum energetic A++ atunci cand este folosit pentru racire, si A+ atunci cand este folosit pentru incalzire. In ambele cazuri consumul este unul extrem de bun, nu va creste cu mult factura la energia electrica.

Consumul scazut este datorat in mare parte compresorului tip Inverter. Acesta nu doar ca reduce consumul dar face ca aparatul sa fie si extrem de silentios. Zgomotul produs de unitatea interioara este de maxim 49 decibeli, fiind atinsa atunci cand este utilizat intr-o treapta de ventilare superioara. Produsul vine insotit de kitul WIFI, astfel ca poate fi controlat de la distanta, de oriunde exista conexiune la internet, trebuie doar sa descarci aplicatia pentru telefon sau tableta. Din dotarile lui Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian nu lipseste filtrul de ar HD, acesta asigura o eficienta crescuta a retinerii prafului cu pana la 50% mai mult si a polenului cu pana la 80%.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *