Heinner HAC-12CWF-RD – aparat elegant cu design modern si functii de top (Wi-Fi)

Pentru ca exista foarte multe persoane care pun accent pe aspectul exterior atunci cand aleg un aparat electrocasnic nou, cei de la Heinner au lansat recent o noua serie de aparate de aer conditionat, cu design deosebit, diferit fata de ce intalnim la restul producatorilor. Din aceasta noua categorie face parte si Heinner HAC-12CWF-RD, modelul despre care vom discuta astazi. Recomand acest model nu doar celor care isi doresc un aparat modern cu design elegant dar si celor care vor un aparat cu performante si dotari premium dar cu pret accesibil.

Desi este aparut recent in Romania, acesta este deja disponibil pe rafturile magazinelor online. Cea mai buna oferta am gasit-o aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Kitul de instalare nu este inclus. Din experienta personala dupa achizitionare va trebui sa platiti in plus pentru montaj aproximativ 300-350 lei, in functie de oras. Trebuie sa alegeti o firma autorizata pentru aceasta operatiune, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia oferita de produator (36 de luni). De asemenea, magazinul ofera posibilitatea de a extinde perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni, evident contracost. Oricum, 3 ani garantie pentru un aparat de aer conditionat cred ca spune multe despre calitatea acestuia.

Heinner-HAC-12CWF-RD-unitate-interioara

Asa cum am precizat inca de la inceputul acestui review, Heinner HAC-12CWF-RD este un aparat care se face remarcat prin design-ul elegant, cu linii curbate, ce aduce un plus de eleganta incaperii. Culoarea deosebita intregeste frumusetea acestui aparat, facand posibila integrarea cu usurinta in orice incapere din locuinta dumneavoastra. Unitatea interna este echipata cu un display LCD care indica temperatura setata, insa detalii suplimentare sunt disponibile pe ecranul telecomenzii. Aceasta este potrivita ca si marime, raspunde rapid la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv.

Cei 12000 BTU fac aca acest aparat sa fie potrivit pentru o incapere spatioasa, cu pana la 3-4 camere. Este incadrat in clasa de consum energetic A++ atunci cand este utilizat pentru racire, si A+ atunci cand este folosit pentru incalzirea locuintei. In ambele cazuri discutam despre un consum redus de energie, care nu va creste cu foarte mult factura la energie. Pentru economisirea energiei si confortul pe timpul noptii, Heinner HAC-12CWF-RD dotat cu functia Sleep, prin intermediul careia aparatul creste (racire) sau scade (incalzire) automat temperatura cu 1°C pe ora in primele doua ore, apoi mentine temperatura urmatoarele 5 ore, dupa care se opreste.

Consumul redus este datorat in cea mai mare parte compresorului tip Inverter, acesta nu doar ca reduce consumul dar face ca aparatul sa fie si foarte silentios. Zgomotul produs de unitatea interioara este de maxim 52 decibeli, acesta insa variaza in functie de treapta de ventilare. Ce nu am precizat este faptul ca aparatul poate fi controlat cu ajutorul smartphone-ului sau a tabletei. Asa cum precizeaza si producatorul, puteti activa pornirea aparatului de la birou sau de oriunde exista conexiune la internet, pentru a beneficia de confort termic de cum deschideti usa locuintei.

Produsul vine insoti de kitul WIFI iar aplicatia se descarca gratuit prin scanarea codului QR aflat pe pachetul WIFI. Aplicatia este diponibila pentru sistemele Android si IOS. Nu lipseste din dotarile acestuia nici filtrul de aer FullHD, acesta asigura o eficienta crescuta a retinerii prafului cu pana la 50% mai mult si a polenului cu pana la 80%.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *