Heinner HAC-12CWF-H – aer conditionat ieftin cu functie pentru control WiFi

Nu stiu cum sunt altii, insa eu, fara aparatul de aer conditionat nu cred ca as rezista pe timpul verii. In ultimii ani temperaturile au crescut considerabil, astfel ca fara aer conditionat nu cred ca te poti odihni corespunzator, mai ales daca locuiesti la bloc, acolo unde temperaturile sunt cu cateva grade mai mari fata de o locuinta la casa. De asemenea, au trecut vremurile cand un aparat de aer conditionat insemna consum de energie ridicat, si automat facturi mai mari la sfarsit de luna.

Pentru ca cei de la Heinner au lansat recent o noua serie de aparate de aer conditionat, astazi vom discutam despre HAC-12CWF-H, model din noua generatie cu raport pret/calitate foarte bun, pe care il recomand pasionatilor de tehnologie, care isi doresc un produs de calitate care sa poata fi controlat de oriunde, fara probleme. Cea mai buna oferta am gasit-o online, inclus in pret fiind si transportul verifica oferta actuala. Vine fara kit de instalare, insa chiar si asa pentru montaj n-ar trebui sa platiti mai mult de 350-400 lei (in limita a 3 metri de traseu frigorific). Trebuie sa optati pentru o firma autorizata de catre producator, in caz contrar riscati sa ramaneti fara garantie (36 de luni). Lista cu firmele autorizate pentru instalare o gasiti pe talonul de garantie.

Heinner HAC-12CWF-H unitate interioara

3 ani garantie standard, cred ca spune destul de multe despre calitatea acestui produs. De asemenea, magazinul ofera posibilitatea de a extinde perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni, evident contracost. La exterior acest model impresioneaza printr-un design deosebit, usor de integrat in orice camera din locuinta dumneavoastra. Panoul frontal este construit dintr-un plastic alb lucios, elegant, cu linii curbate, ce aduce un plus de eleganta incaperii. Culoarea deosebita intregeste frumusetea acestui aparat. Pe centrul acestuia este prezent si un display LCD care indica temperatura setata. Informatii suplimentare cu privire la temperatura setata, treapta de ventilare sau programul utilizat sunt prezente pe ecranul de la telecomanda.

Cei 12000 BTU sunt suficienti pentru climatizarea unei locuinte cu suprafata cuprinsa intre 24 – 35 mp, insa poate fi utilizat cu usurinta si pentru spatii mai largi decat atat. Este incadrat in clasa de consum energetic A++ atunci cand este utilizat pentru racirea locuintei, si A+ cand este folosit pentru incalzire. In ambele cazuri consumul de energie este unul foarte bun. Acest lucru se datoreaza in mare parte compresorului GMCC care foloseste tehnologia Inverter. Practic este acelasi compresor pe care il intalnim si la modelele mai scumpe de la Samsung.

Acesta nu doar ca reduce consumul de energie dar face ca aparatul sa fie si foarte silentios. Zgomotul produs de unitatea interioara este unul variabil, insa nu depaseste 52 decibeli. Asa cm am precizat inca de la inceputul acestui review, Heinner HAC-12CWF-H este un aparat destinat celor pasionati de tehnologie si aparatura Smart. Spun acest lucru deoarece aparatul poate fi controlat de la distanta cu ajutorul smartphone-ului sau a tabletei. Trebuie sa aveti instalata aplicatia dedicata, si puteti activa pornirea aparatului de la birou sau de oriunde exista conexiune la internet.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *