Hausgerate HRH-H12A4/FOR1DI – calitate germana cu pret accesibil

Pentru ca tot mai multe persoane sunt interesate sa-si instaleze un aparat de aer conditionat, astazi am adus la review un model accesibil, potrivit pentru cei cu buget limitat. Este vorba despre Hausgerate HRH-H12A4/FOR1DI, model aparut recent pe piata din Romania, recomandat pentru un o locuinta cu maxim 4 camere. Chiar daca nu multa lume a auzit despre Hausgerate, acest producator este unul cu experienta si renume in domeniul aparatelor pentru climatizare.

Cea mai buna oferta pentru acest model am gasit-o online verifica oferta actuala, inclus in pret fiind transportul precum si kitul de instalare. Instalarea propriu-zisa se plateste separat, insa din experienta personala, aceasta nu ar trebui sa coste mai mult de 350-400 lei, indiferent de oras. De asemenea, firma trebuie sa fie autorizata de catre producator, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia (24 de luni). Design-ul aparatului este cel clasic, intalnit in prezent la majoritatea aparatelor din aceasta categorie. Unitate interioara este complet alba, iar in partea dreapta este prezent un display tip LED unde sunt afisate informatii cu privire la temperatura setata. Despre unitatea exterioara nu se pot spune foarte multe lucruri, poate trebuie precizat ca este tratata impotriva ruginii.

Hausgerate HRH-H12A4-FOR1D unitate interioara

Dimensiunile sunt cele uzuale, astfel ca se poate instala fara probleme chiar si in locul vechiului aparat de aer conditionat, fara sa mai aveti nevoie de alt suport sau alte gauri in perete. Asa cum am precizat mai devreme, cei 12000 BTU/ora sunt suficienti pentru o locuinta destul de spatioasa. Chiar daca discutam despre un aparat cu putere mare de racire, consumul de energie este unul foarte bun. Conform specificatiilor, acesta este incadrat in clasa de consum energetic A++ atunci cand este utilizat pentru racire si A+ atunci cand este folosit pentru incalzirea locuinte. In ambele cazuri consumul este unul scazut. Utilizat zilnic aproximativ 4-5 ore, creste costul facturii la energie cu aproximativ 70-90 lei.

Consumul redus de energie este datorat in mare parte compresorului tip Inverter. Hausgerate HRH-H12A4/FOR1DI foloseste compresor marca GMCC, adica acelasi brand pe care il gasim si la modelele de aer conditionat marca Samsung. In plus, acest compresor face aparatul mult mai silentios. Conform specificatiilor unitatea interioara produce un zgomot maxim de 59 decibeli iar cea interioara un zgomot maxim de 51 decibeli (doar atunci cand este utilizat intr-o treapta de ventilare superioara).

Ca orice aparat de aer conditionat Hausgerate HRH-H12A4/FOR1DI vine dotat cu filtru impotriva prafului dar si a mirosurilor neplacute sau a bacteriilor. Functiile din dotarea acestuia sunt urmatoarele: racire/incalzire, ventilare, dezumidificare, auto, timer, sleep/night mode. Intr-un cuvant intalnim functiile standard, cu care orice AC decent se poate lauda. Nu voi mai discuta despre fiecare functie in parte, am vorbit mai detaliat despre acestea in articolele anterioare.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *