Hansa AWN610D – masina de spalat rufe accesibila cu 1000 RPM viteza de centrifugare

Imi place sa cred ca oricine isi poate permite in ziua de astazi o masina de spalat rufe automata, insa sunt convinsa ca exista si familii care fac sacrificii mari pentru a-si putea achizitiona un astfel de aparat electrocasnic modern, in ciuda faptului ca preturile sunt mult mai avantajoase comparativ cu anii din urma. Si pentru ca am descoperit de curand noua masina de spalat rufe Hansa AWN610D, m-am gandit sa ti-o prezint si tie, deoarece reprezinta o alegere buna in cazul in care intentionezi sa-ti cumperi una in viitorul apropiat, doata cu functii inteligente si capacitate mare de incarcare.

Aceasta este o masina alba, prevazuta cu design modern, afisaj elegant LCD care iti pune la dispozitie cele mai importante informatii legate de ciclul spalarii – timpul ramas pana la finalizarea programului, temperatura apei, viteza de centrifugare si etapa de spalare in curs de desfasurare, panou de comanda pozitionat frontal si sertar pentru detergent. Cel mai mic pret l-am gasit online la magazinul eMAG verifica pretul, asadar, daca esti interesat sa ti-o achizitionezi, iti recomand cu incredere sa-i faci o vizita magazinului! Garantia produsului este valabila 2 ani de zile iar transportul gratuit pana la domiciliul tau, indiferent de localitatea in care te afli!

Hansa AWN610D din lateral

Daca e gandesti deja la cel mai bun loc pentru a aseza noua achizitie, trebuie sa stii ca masina masoara 84.5 x 59.7 x 52.7 centimetri. Zgomotul din timpul centrifugarii este destul e redus, ceea ce inseamna ca vei putea fara probleme s-o pozitionezi in orice coltisor al locuintei tale. Hansa are capacitate de incarcare 6 kg, viteza de centrifugare 1000 rotatii pe minut si grila formata din 15 programe de spalare, rapide si eficiente.

O masina de 6 kg este perfecta pentru o familie formata din 4-6 membri, iar cu ajutorul acesteia vei putea spala o cantitate mare de haine murdare, dar si articole voluminoase. Programele pe care ti le pune la dispozitie pentru igienizarea rufelor sunt urmatoarele: rapid – 15 minute, sintetice, mix, sport, spalare manuala, usor de calcat, prespalare, tricouri, clatire, centrifugare si bumbac.


Tot aici vei gasi si optiune pentru programare intarziata, care iti permite sa amani inceperea ciclului de spalare cu pana la 12 ore, astfel incat masina sa-si inceapa programul exact atunci cand tu iti doresti, sistem de protectie impotriva copiilor – prin simpla apasare a unui buton vei putea bloca panoul de comanda, selector centrifugare si sistem detectare spuma.

Cu siguranta esti interesat si de consumul acesteia, nu-i asa? Ei bine, tin sa-ti mentionez faptul ca masina de spalat rufe Hansa AWN610D cu incarcare frontala este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna ca este considerata foarte economica. Consumul sau de energie electrica este de 1.02 kw/program standard iar cel de apa 10560 litri/an. Avand in vedere raportul calitate-pret foarte bun, eu personal recomand cu incredere tuturor aceasta masina moderna! Este un model eficient, silentios si foarte performant, capabil sa-ti ofere intotdeauna cele mai bune rezultate!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *