Haier AS12TA2HRA/1U12BE8ERA – aer conditionat cu compresor Inverter, accesibil si economic

Pentru ca se apropie sezonul temperaturilor tropicale, astazi aducem la review care va scadea temperaturile ridicate din locuinta dumneavoastra pe timpul verii. Este vorba despre Haier AS12TA2HRA/1U12BE8ERA, aparat de aer conditionat cu putere de racire 12.000 BTU, potrivit pentru incaperile medii si mari. Este un model cu raport pret/calitate foarte bun, recomandat persoanelor care isi doresc un produs de calitate, insa bugetul este unul limitat.

Cea mai buna oferta am gasit-o aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Totusi, in pret nu este inclus si kitul de instalare. Pentru instalare trebuie sa apelati la o firma autorizata, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia oferita de producator (24 de luni). Din experienta personala, pretul pentru instalare este intre 300-350 lei, in functie de oras sau firma care se ocupa de montarea acestuia. La exterior, acest model dispune de un design clasic, intalnit in prezent la majoritatea produselor de acest gen. Unitatea interioara este complet alba, avand in partea dreapta 3 led-uri. Informatiile cu privire la temperatura, treapta de ventilare sau programul utilizat sunt disponibile pe ecranul de pe telecomanda.

Haier AS12TA2HRA-1U12BE8ERA unitate interioara

Capacitatea de racire este de 12.000 BTU pe ora, iar conform specificatiilor acesta este incadrat in clasa de consum energetic A++, avand un consum redus chiar si atunci cand este utilizat pentru incalzirea locuintei. Consumul redus este datorat in mare parte compresorului tip Inverter. Acesta nu doar ca reduce consumul dar face aparatul mult mai silentios. Zgomotul produs de unitatea interioara este cuprins intre 23-39 decibeli. Practic acest aparat este unul dintre cele mai silentioase pe care le-am intalnit pana acum.

De asemenea, la aparatul de aer conditionat marca Haier, fluxul de aer, in mod automat, are directia orientata in sus pe modul racire sau in jos pe modul incalzire, pentru a se distribui eficient aerul in incapere, fara a deranja persoanele prezente. Functiile din dotare sunt cele uzuale, intalnite in prezent la majoritatea aparatelor din aceasta categorie de pre: racire/incalzire, ventilare, timer, sleep/night mode si auto. Modul Sleep, care, folosit pe timpul noptii, va ofera un confort marit, atat din punctul de vedere al sunetului (debitul de aer este mult mai redus) cat si a temperaturii dorite.

Trebuie precizat si faptul ca unitatea interioara beneficiaza de evaporator cu autocuratare care ajuta la mentinerea schimbatorului de caldura curat, fara mucegai, bacterii sau praf. In felul acesta aerul ventilat este intotdeauna curat, lipsit de mirosuri neplacute sau baterii. In plus, Haier AS12TA2HRA/1U12BE8ERA este dotat cu filtru anti-praf si anti-mucegai, ambele fiind prezent in partea frontala a unitatii interioare. La o perioada de timp acestea se pot scoate (destul de usor) si se pot spala la jet de apa.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *