Grundig 32VLE5500BG – televizor de 80 centimetri cu rezolutie HD Ready

Chiar daca cei de la Grundig nu sunt la fel de activi ca si restul de producatori din segmentul TV & Audio, acest lucru nu inseamna ca produsele comercializate de acestia sunt mai putin calitative. Recent, pe piata din Romania, a aparut o gama noua de televizoare de la acest producator. Astazi vreau sa discutam despre Grundig 32VLE5500BG, un model accesibil, potrivit celor care isi doresc un prouds de calitate, insa nu sunt dispusi sa plateaaca foarte mult pentru achizitionare acestuia.

Inainte de a discuta despre performantele si constructia acestuia haideti sa vedem de unde poate fi achizitionat cu pret cat mai bun. Eu personal am gasit cea mai buna oferta aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Garantia oferita de producator este cea standard, 2 ani de zile, cu posibilitate de extindere, evident contracost. La exterior acest model dispune de un aspect elegant si modern, specific televizoarelor lansate in 2015-2016. Este construit din plastic, insa unul de calitate cu finisaje placute. Suportul pentru masa este unul clasic, insa daca nu sunteti multumiti de acesta puteti alege sa instalati televizorul pe perete. Pentru acest lucru aveti nevoie de un suport compatibil VESA, pe care trebuie sa il cumparati separat.

Grundig 32VLE5500BG din fata

In cutie veti gasi telecomanda, suportul pentru masa, cablul de alimentare si manualele de utilizare. Meniul de utilizare este disponibil in limba romana iar lipsa functiilor Smart fac ca acest TV sa fie unul usor de configurat sau setat, chiar si de persoanele care nu sunt la curent cu tehnologia. Posturile TV se schimba aproape instant, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul celor HD. Telecomanda este potrivia ca si marime iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv, dupa cateva ore aproape ca le inveti ordinea.

Sunetul este asigurat de un sistem stereo format din doua difuzoare cu o putere maxima de 20 wati. Sunetul generat de acesta este unul puternic si clar, nu distorsioneaza nici atunci cand volumul este aproape de maxim. Totusi, Grundig 32VLE5500BG este dotat cu iesire audio, astfel putand fi conectat la un sistem audio extern. Diagonala ecranului masoara 80 centimetri, facand din acest TV unul potrivit pentru o camera obisnuita de apartament. Desi rezolutia acestuia este de numai 1366 x 768 pixeli, imaginile afisate sunt clare iar culorile vii si naturale.

Din dotarea acestuia nu lipseste tunerul digital integrat DVB-T, DVB-C/DVB-S2 si nici slotul CI+, astfel receptionarea posturilor TV se poate face in format digital sau chiar HD, fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox, indiferent de operatorul de cablu utilizat. Este prezent si playerul multimedia integrat, astfel acesta poate reda direct de pe stick-ul USB sau chiar hard disk-ul extern, aproape orice fisier audio, foto sau chiar video (cu sau fara subtitrare).

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *