Gree Multi Filter GWH18MC-K3DNE3G – putere mare de racire cu consum redus de energie, clasa A++

Atunci cand vine vorba de aer conditionat primele locuri sunt ocupate de firme precum Daikin sau Gree, branduri cu renume si experienta in domeniu. Ce este de-a dreptul curios este faptul ca acesti producatori, desi pot fi considerati fara probleme premium, au preturile aliniate cu restul producatorilor disponibili pe piata, asadar nu vad sa existe un motiv anume pentru care nu ai alege un produs de calitate. Stiu ca exista foarte multe persoane care nu au auzit pana acum de aceste branduri, de aceea continuaa sa aleaga nume cunoscute.

Modelul despre care vom discuta astazi este recomandat pentru spatii largi (birouri sau chiar spatii comerciale) insa cred ca poate fi perfect chiar si pentru intreaga locuinta. Online este disponibil aici, avand nu doar cel mai bun pret dar si transportul gratuit. In pret nu este inclus montajul si nici kitul de instalare, acestea se platesc separat dupa achizitionarea aparatului. Firma contractata care se va ocupa de montaj trebuie sa fie autorizata, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia oferita de producator. Din experienta personala pot spune ca pretul pentru montarea aparatului nu ar trebui sa depaseasca 350-400 lei, bineinteles acesta poate varia in functie de fiecare oras si firma.

Gree Multi Filter GWH18MC-K3DNE3G  unitate interioara

Design-ul unitatii interioare este unul clasic, complet alba aceasta se poate monta in orice camera din locuinta fara sa „strice” in vreun fel aspectul acesteia. Temperatura setata este disponibila si pe display-ul de la unitate insa informatii detaliate sunt disponibile pe telecomanda, aceasta fiind dotata cu un display LCD. Asa cum spune si numele aparatului, acest model este dotat cu 3 filtre specializate formate din 6 categorii diferite de filtrare (filtru anti-bacterian, filtru de ioni de argint, filtru catechin, filtru chitin, filtru vitamina C, filtru pentru compusi organici si formaldehida) care reduc simptomele asociate diversilor compusi organici, inclusiv formaldehida.

Cei 18000 BTU sunt suficienti pentru racirea spatiilor largi, fiind suficient de puternic, in acelasi timp consumul de energie fiind unul redus. Conform producatorului acest aparat este incadrat in clasa de consum energetic A++ atunci cand este utilizat pentru racire si A+ atunci cand este folosit pentru incalzire. Consumul redus este dat in special de compresorul tip Inverter. Tot acesta face ca aparatul sa poate fi utilizat chiar si atunci cand temperatura exterioara ajunge pana la -15 grade.

Functiile din dotare sunt cele uzuale, intalnite de obicei la orice alt aparat de acest gen: racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. De asemenea acesta este dotat si cu functia Self Diagnosis care nu face decat sa indice un cod de eroare in situatia in care echipamentul nu functioneaza in parametrii normali. Ca o concluzie la finalul acestui articol, Gree Multi Filter GWH18MC-K3DNE3G este un aparat de aer conditionat cu pret corect, economic si foarte bun pentru spatiile largi.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *