Gree Multi Filter GWH12MA-K3DNA3L – aer conditionat premium cu kit de instalare inclus in pret

Daca anii trecut umbra facuta de copacii din jurul casei era suficienta pentru a rezista pe timpul verii, in prezent situatia s-a schimbat. Gradele din termometre au crescut de la an la an, astfel ca in momentul de fata fara aparatul de aer conditionat n-as fi avut un somn linistit pe timpul noptii. Modelul ales de mine a fost un Gree Multi Filter GWH12MA-K3DNA3L, cumparat anul trecut, la inceputul sezonului de vara.

Eu l-am achizitionat online de aici, avand un pret foarte bun precum si transportul gratuit. De asemenea inclus in pret a fost si kitul de instalare (kit-ul de montaj inseamna traseul frigorific in limita a 3 m, adica teava si izolatia, tubul de condens si banda de matisat), in felul acesta pentru montaj am platit mai putin. Trebuie sa aveti grija ca firma care se ocupa de instalarea aparatului sa fie autorizata de catre producator, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia. Pentru cei care n-au auzit pana acum de acest producator trebuie sa mentionez faptul ca discutam despre un jucator important, cu experinta si renume in domeniul acesta.

Gree Multi Filter GWH12MA-K3DNA3L  din fata

Unitate interioara este complet alba, avand un mic display care indica temperatura setata. Informatii detaliate cu privire la programul utilizat, treapta de ventilare precum si temperatura sunt disponibile pe display-ul prezent pe telecomanda. In interiorul telecomenzii este prezent un senzor de temperatura interioara, pentru ca aparatul sa functioneze in conformitate cu necesitatile corpului tau – atentie insa pentru aceasta optiune trebuie activata functia I Feel.

Cei 12000 BTU pe ora sunt suficienti pentru racirea unui apartament cu maxim 3 camere – poate fi folosit si pentru spatii mai largi insa atunci randamentul scade. Desi discutam despre un aparat cu putere mare de racire, conform producatorului consumul este unul extrem de redus, fiind incadrat in clasa de consum energetic A++ atunci cand este utilizat pentru racire si A+ atunci cand este folosit pentru incalzire. In ambele cazuri consumul este unul scazut, din experienta personala pot confirma acest lucru, utilizat aproximativ 4-5 ore zilnic acesta mi-a marit factura cu aproape 50-60 lei.

Consumul redus este obtinut datorita compresorului tip Inverter marca GREE. To acesta face aparatul mai silentios dar si utilizabil chiar si pe timpul iernii, pana la temperaturi de maxim F-15 grade. Functiile din dotare sunt cele uzuale, intalnite de obicei la orice aparat din aceasta categorie: racire, incalzire, dezumidificare si ventilare. Este prezent si modul turbo, acesta functioneaza la viteza maxima pana cand reuseste sa raceasca intreaga incapere. Ca o concluzie la finalul acestui articol, Gree Multi Filter GWH12MA-K3DNA3L este un aparat de calitate, cu consum redus si putere mare de racire, perfect pentru persoanele care isi doresc un aparat de calitate insa nu dispun de un buget foarte mare.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *