Gree Lomo GWH18QD-K3DNB8C – aer conditionat perfect pentru zilele calduroase de vara

Atunci cand vine vorba de climatizarea locuintei, singura solutie ramane aparatul de aer conditionat. Da, stiu, exista ventilatoare si aeroterme, insa acestea nu sunt tocmai utile atunci cand temperatura de afara ajunge pana la 40 grade. De aceea, daca sunteti in cautarea unui aparat de aer conditionat cu performante bune, ideal pentru climatizarea unui apartament, atunci Gree Lomo GWH18QD-K3DNB8C poate fi o alegere inspirata. Este un model din generatia 2016, cu putere mare de climatizare si consum redus de energie.

Am gasit cel mai bun pret online verifica oferta actuala, transportul fiind gratuit. Kitul de instalare nu este inclus in pret, iar dupa achizitionare va trebui sa platiti in plus pentru montarea acestuia. Din experienta personala, pretul pentru instalare este undeva intre 350-450 lei, in functie de fiecare oras. Trebuie precizat ca firma care se ocupa de instalare trebuie sa fie autorizata de catre producator, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia (36 de luni). Alaturi de Daikin, aparatele de aer conditionat marca Gree sunt printre putinele care primesc 3 ani de zile garantie oferita de producator. Acest lucru ofera un plus de incredere pentru modelele produse de acest brand.

Gree Lomo GWH18QD-K3DNB8C unitate interioara

Ajunsi la exterior, aparatul pastreaza acelasi design simplist, intalnit in prezent la majoritatea modelelor din aceasta categorie de pret. Unitatea interioara este complet alba, in partea dreapta fiind prezent un display LCD care indica temperatura setata. Informatii detaliate cu privire la programul utilizat sau treapta de ventilare sunt disponibile pe ecranul de la telecomanda. Dimensiunile aparatului sunt cele uzuale, facand posibila instalare acestuia chiar in spatiul vechiului AC (daca exista), fara a mai fi nevoie de alte gauri in perete.

Capacitate de racire de 18000 BTU/h face din acest aparat unul potrivit pentru spatiile rezidentiale, camere de hotel, case, vile, apartamente, garsoniere, dormitoare si living-uri, oferind o eleganta estetica inedita incaperii, precum si o eficienta sporita in racirea si incalzirea aerului. Conform specificatiilor acesta este incadrat in clasa de consum energetic A++ atunci cand este utilizat pentru racire si A+ atunci cand este folosit pentru incalzire. In ambele situatii consumul de energie este unul scazut, care nu va creste cu foarte mult factura la energie, chiar si folosit zilnic.

Acest lucru este posibil datorita compresorului marca Daikin, care reduce cu pana la 65% din consumul de energie pe racire si incalzire sustinand standarde de inalta performanta. Acesta nu doar ca reuseste sa scada consumul dar face ca aparatul sa fie si foarte silentios. Zgomotul produs de unitatea interioara este cuprins intre 30 – 40 decibeli, acesta variaza in functie de treapta de ventilare. Tot datorita compresorului, Gree Lomo GWH18QD-K3DNB8C poate fi utilizat pentru incalzirea locuintei chiar si atunci cand temperatura de afara ajunge la -15 grade. Pentru ca aerul ventilat de acesta sa fie intotdeauna curat, lipsit de mirosuri neplacute sau bacterii, aparatul este dotat cu filtru catechin, care imbunatateste calitatea aerului prin eliminarea sau reducerea mirosurilor neplacute si a alergenilor.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *