Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C – aer conditionat ieftin, cu compresor Inverter si capacitate de racire 12000 BTU

Chiar daca vara isi face aparitia mai greu anul acesta, este bine sa fim precauti si sa nu lasam totul pe suta de metri, mai ales atunci cand vine vorba de instalarea aparatului de aer conditionat. Daca aveti in plan achizitionarea si instalarea unui aparat de aer conditionat, este bine sa o faceti inainte de inceperea sezonului estival, in felul acesta puteti fi siguri ca veti avea un aparat functionabil intr-un timp foarte scurt. In plin sezon, instalarea unui AC poate intarzia cu pana la 2-3 saptamani de la achizitionarea acestuia.

Iar daca tot suntem la capitolul recomandari, astazi propun un aparat de aer conditionat de la producatorul Gree, excelent pentru cei care isi doresc un produs de calitate, excelent pentru climatizarea unei locuinte cu pana la 2-3 camere obisnuite. Este vorba despre GWH12QB-K3DNB8C, model aparut pe piata la inceputul lui 2016, foarte eficient din punct de vedere energetic, silentios si nu in ultimul rand, accesibil. Cea mai buna oferta am gasit-o online aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. De asemenea, kitul de instalare este inclus in pret, astfel ca dupa achizitionare nu veti mai plati in plus decat 300-350 lei pentru montaj, mult mai putin decat in cazul in care aparatul venea fara kit de instalare inclus.

Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C unitate interioara

Trebuie mentionat ca firma care se va ocupa de instalare sa fie autorizata de catre producator, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia (36 de luni, Gree fiind printre putinii producatori care ofera 3 ani garantie pentru produsele de climatizare). La exterior, Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C este un model similar cu ce intalnim si la restul producatorilor. Unitatea interioara este complet alba, aceasta fiind dotata cu un display tip LED, in partea dreapta. Informatii cu privire la temperatura, programul utilizat sau treapta de ventilare fiind disponibile pe ecranul de la telecomanda.

Asa cum am precizat inca de la inceputul acestui review, cei 12000 BTU fac din acest aparat unul potrivit pentru spatiile rezidentiale, camere de hotel, case, vile, apartamente, garsoniere, dormitoare si living-uri, oferind o eleganta estetica inedita incaperii, precum si o eficienta sporita in racirea si incalzirea aerului. Se poate utiliza si pentru spatii mai largi, insa atunci randamentul acestuia scade iar consumul de energie va creste. Conform specificatiilor acesta este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ atunci cand este utilizat pentru racire, si A+ atunci cand il veti folosi pentru incalzirea locuintei.

Consumul de energie redus este datorat in mare compresorului marca Daikin tip Inverter, acesta reduce cu pana la 65% din consumul de energie pe racire si incalzire sustinand standarde de inalta performanta. In felul acesta reduceti facturile de utilitati dar si impactul asupra mediului. Tot datorita compresorului, aparatul de aer conditionat este foarte silentios, zgomotul produs de unitatea interioara este cuprins intre 20 – 30 decibeli. Functiile din dotarea acestuia sunt cele uzuale, plus alte cateva functii ceva mai „speciale”: functia turbo, cold air prevention si self diagnosis. Pentru ca aerul ventilat de acesta sa fie intotdeauna curat, lipsit de bacterii sau mirosuri neplacute, acesta este dotat cu filtru Catechin – imbunatateste calitatea aerului prin eliminarea sau reducerea mirosurilor neplacute si a alergenilor.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *