Gree Lomo GWH09QB-K3DNB8C – aer conditionat accesibil cu compresor Daikin

Chiar daca vara nu a venit, daca aveti in plan achizitionarea unui aparat de aer conditionat, acum este momentul oportun. In „extrasezon” pretul pentru aceste aparate este unul mai mic iar timpul pentru instalare este redus. Daca alegeti sa cumparati in plin sezon estival nu doar ca este posibil sa platiti mai mult pentru acelasi produs, dar instalarea acestuia poate dura si pana la 2-3 saptamani de la achizitionare. De aceea, venim in ajutorul celor interesati de un aparat de aer conditionat accesibil, fiabil si economic.

Din noua serie Lomo marca Gree, aducem astazi in prim plan modelul GWH09QB-K3DNB8C, ideal pentru climatizarea unei locuinte cu pana la 3 camere. Pentru cei care nu stiu foarte multe despre acest producator, trebuie precizat faptul ca Gree este cel mai mare producator mondial de aparate de aer conditionat. Cea mai buna oferta am gasit-o online verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Kitul de instalare este de asemenea inclus, astfel ca dupa achizitionare va trebui sa platiti o suma mai mica pentru instalarea acestui aparat. Din experienta personala, pretul instalarii este in jur de 350-400 lei, in functie de fiecare oras. Firma care se va ocupa de instalarea acestuia trebuie sa fie autorizata, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia oferita de producator (36 de luni). Trebuie mentionat ca Gree este printre putinii producatori care ofera garantie 3 ani de zile pentru produsele sale.

Gree Lomo GWH09QB-K3DNB8C unitate interioara

La exterior, intalnim un aparat cu aspect clasic, complet alb, usor de integrat in orice camera din locuinta. Dimensiunile sunt cele uzuale, facand posibila instalarea acestuia chiar si in locul vechiului aparat de aer conditionat (in cazul in care a existat), fara sa mai folositi alt suport sau sa dati alte gauri in perete. Unitatea interioara este dotata cu un mic display LCD care indica temperatura setata. Informatii detaliate cu privire la programul utilizat, treapta de ventilare sau temperatura sunt disponibile pe ecranul de la telecomanda. Aceasta este potrivita ca si marime, raspunde bine la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv.

La capitolul consum, acest aparat este incadrat in clasa energetica A++ atunci cand este utilizat pentru racire, si A+ atunci cand il folositi pentru incalzirea locuintei. In ambele cazuri consumul este unul redus, care nu va creste cu foarte mult factura la energia electrica. Acest lucru este datorat in mare parte compresorului tip Inverter, marca Daikin, care, conform specificatiilor, reduce cu pana la 65% din consumul de energie pe racire si incalzire sustinand standarde de inalta performanta. De asemenea, acesta face ca aparatul sa fie si foarte silentios, zgomotul maxim produs de unitatea interna fiind cuprins intre 20 – 30 decibeli, in functie de treapta de ventilare.

De asemenea, pentru ca aerul ventilat sa fie intotdeauna curat, lipsit de mirosuri neplacute sau bacterii, Gree Lomo GWH09QB-K3DNB8C este dotat cu filtru Catechin, acesta imbunatateste calitatea aerului prin eliminarea sau reducerea mirosurilor neplacute si a alergenilor. Functiile acestuia sunt cele uzuale (racire/incalzire, ventilare, dezumidificare, turbo, auto, timer si sleep/night mode), intalnite in prezent la majoritatea aparatelor din acest segment de pret.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *