Gree GWH24MD-K3DNC9G – aparat de aer conditionat excelent pentru spatiile rezidentiale

Daca pana acum am adus in prim plan doar aparate de aer conditionat potrivite pentru o locuintea cu pana la 4 camere, astazi aducem la review un model cu putere mare de racire, recomandat pentru spatiile rezidentiale, camere de hotel, case, vile, apartamente, garsoniere, dormitoare si living-uri. Este vorba despre Gree GWH24MD-K3DNC9G, unul dintre cele mai puternice aparate de aer conditionat din portofoliul producatorului Gree.

Pretul este unul pe masura performantelor, insa trebuie sa tinem cont ca este vorba despre un produs premium care vine de la un producator cu renume si experienta in domeniu. Cea mai buna oferta am gasit-o online verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Dupa achizitionare acestuia va trebui sa platiti in plus pentru instalare, din experienta personala costul acesteia este undeva intre 350-450 lei, in functie de oras dar si in limita a 3 metri de traseu frigorific. Firma contractata pentru instalare trebuie sa fie autorizata de catre producator, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia (36 de luni). Asa cum am precizat si in articolele anterioare, Gree este printre putinii producatori care ofera 3 ani garantie pentru aparatele de aer conditionat.

Gree GWH24MD-K3DNC9G unitate interioara

Cei de la Gree nu pun accent pe design, astfel ca la exterior GWH24MD-K3DNC9G arata ca orice alt aparat de aer conditionat din acest segment de pret. Unitatea interioara este alba, in partea dreapta fiind prezent un display care indica temperatura setata. Dimensiunile unitatii exterioare/interioare sunt cele obisnuite, facand posibila instalarea chiar in locul vechiului aparat, fara a fi necesare alte gauri in perete. Informatii detaliate cu privire la temperatura, programul utilizat sau treapta de ventilare sunt disponibile pe ecranul de pe telecomanda.

Avand o putere de racire de 24000 BTU/h, acest aparat este recomandat pentru spatii largi sau chiar pentru spatii comerciale. Este incadrat in clasa de consum energetic A++ atunci cand este folosit pentru racire, si A+ atunci cand este utilizat pentru incalzire. In ambele situatii consumul de energie este unul foarte bun. Utilizat zilnic, acesta nu va creste cu foarte mult factura la energie electrica.

Acest lucru este datorat in mare parte compresorului tip Inverter, marca Daikin. Acesta face posibila reducerea consumului de energie electrica de la 4-5 W la 1 W, conducand la o economie de energie de 80%. Acesta nu doar ca reduce consumul de energie dar face ca aparatul sa fie si foarte silentios. Zgomotul produs de unitatea interioara este cuprins intre 30 si 40 decibeli, in functie de treapta de ventilare setata. Tot datorita compresorului, Gree GWH24MD-K3DNC9G poate functiona chiar si atunci cand temperatura exterioara ajunge pana la -15 grade.

De asemenea, pentru ca aerul ventilat sa fie intotdeauna curat, lipsit de mirosuri neplacute sau bacterii, acesta este dotat cu un filtru catechin, acesta imbunatateste calitatea aerului prin eliminarea sau reducerea mirosurilor neplacute si a alergenilor. Este prezinta si functia de curatare automata, care pastreaza automat ventilatorul in functiune chiar si dupa ce opriti echipamentul, mentinand astfel unitatea interioara uscata si inodora, prevenind astfel raspandirea microbilor si formarea mucegaiului in interioarul aparatului.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *