Gree GWH18QD-K3DNAC – aer conditionat cu tehnologie inverter, din seria 2016

Daca pana acum nu ai reusit sa instalezi un aparat de aer conditionat, sau poate ai neglijat acest lucru, astazi voi aduce in prim plan un model din gama 2016 a producatorului Gree, recomandat pentru locuinte spatioase sau chiar pentru spatii comerciale. Este un model cu performante bune, putere de racire mare si consum de energie foarte bun. In plus este si foarte silentios, chiar si atunci cand este utilizat intr-o treapta superioara de ventilare zgomotul produs de acesta nu este unul deranjant.

Fiind vorba despre un model nou, acesta nu este prezent in multe din magazinele online. Eu am gasit cea mai buna oferta aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Dupa achizitionare trebuie sa luati in calcul si pretul platit pentru instalarea acestuia. Din experienta personala montajul este undeva in jur de 350-450 lei, insa acesta poate varia in functie de fiecare oras. Firma care se ocupa de instalare trebuie sa fie autorizata de catre producator, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia (36 de luni). Gree este printre putinii producatori de AC care ofera 3 ani de garantie pentru produsele cumercializate.

Gree GWH18QD-K3DNAC unitate interioara

La exterior acest model nu impresioneaza, avand acelasi design clasic cu care ne-au obisnuit producatorii de aer conditionat. Fiind destul de simplu acesta se poate integra cu usurinta in orice camera din locuinta dumneavoastra. Dimensiunile sunt cele standard, astfel ca se poate instala cu usurinta in locul vechiului aparat de aer conditionat, fara sa mai fie mevoie de alte gauri suplimentare in perete. Telecomanda este potrivita ca si marime, raspunde bine la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv. Informatiile cu privire la temperatura setata, treapta de ventilare sau programul utilizat sunt disponibile doar pe ecranul LCD de la telecomanda.

Cu o putere de 18000 BTU/h Gree GWH18QD-K3DNAC este un aparat de aer conditionat potrivit pentru o locuinta cu maxim 4 camere. Se poate folosi si pentru spatii mai largi, insa atunci randamentul scade iar consumul de energie creste. Conform specificatiilor acesta este incadrat in clasa de consum energetic A++ atunci cand este folosit pentru racirea locuintei, si A+ atunci cand este utilizat pentru incalzire. In ambele cazuri consumul este unul foarte bun. Acesta este datorat in mare parte compresorului cu tehnologie Inverter. Acesta nu doar ca scade consumul dar face aparatul mult mai silentios.

Pentru ca aerul ventilat sa fie intotdeauna curat, lipsit de bacterii sau mirosuri neplacute, acesta este dotat cu filtru Filtru lavabil, cu un extract natural din ceai verde denumit Catechin, acesta va impiedica dezvoltarea bacteriilor si a mirosurilor, in timp ce neutralizeaza efectul de miros de tigara si alte particule crescand astfel calitatea aerului din incapere. Functiile din dotarea aparatului sunt cele uzuale, deci nu cred ca mai are rost sa detaliez.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *