Gree GWH12QB-K3DNB8C – aer conditionat 12000 BTU accesibil, cu kit de instalare inclus

Temperaturile din timpul verii au devenit tot mai ridicate si greu de suportat fara un aparat de aer conditionat. Daca pana acum cativa ani acest gen de aparat era privit ca si un moft, in prezent acestea pot fi incadrate cu usurinta in categoria „must have” din orice locuinta. In ultimii ani preturile au scazut destul de mult, astfel ca aparate premium de la producatori cu renume si experienta precum Gree, pot fi cumparate la preturi mai mult decat accesibile.

Modelul adus astazi la review face parte din generatia 2016, are o putere de 12.000 BTU, fiind potrivit pentru un apartament cu 2-3 camere sau chiar si pentru ceva mai spatios. Eu am gasit cea mai buna oferta pentru Gree GWH12QB-K3DNB8C aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind transportul pana la locuinta dumneavoastra precum si kitul de instalare. Atentie, a nu se confunda kitul de instalare cu instalare acestuia. Pentru instalare va trebui sa platiti in plus aproximativ 300 lei, pretul poate varia in functie de fiecare oras. De asemenea, trebuie sa optati pentru o firma autorizata, in caz contrar puteti pierde garantia oferita de producator (36 de luni).

Gree GWH12QB-K3DNB8C unitate interioa

La exterior, aparatul dispune de un design elegant si modern, fiind usor de incadrat in orice camera din locuinta dumneavoastra. Unitatea interioara este dotata cu un mic display, unde veti gasi informatii cu privire la temperatura setata, programul utilizat sau treapta de ventilare. Aceleasi informatii sunt disponibile si pe ecranul de la telecomanda. Dimensiunile acestuia sunt cele uzuale, intalnite in prezent la orice aparat de acest gen, indiferent de producator sau puterea de racire.

Asa cum am precizat inca de la inceputul acestui articol, cei 12000 BTU sunt de ajuns pentru a raci un apartament intreg. Este dotat cu compresor tip Inverter astfel consumul de energie este unul scazut. Conform producatorului acesta se incadreaza in clasa de consum energetic A++ atunci cand este folosit pentru racire si A+ atunci cand il folositi pentru incalzirea locuintei. In ambele situatii, consumul este foarte bun. Programele disponibile sunt urmatoarele: racire, incalzire, dezumidificare, auto, timer, sleep/night mode si ventilare.

La capitolul functii speciale, unitatea interna indica un cod de eroare in situatia in care echipamentul nu functioneaza in parametrii normali. Functia Auto restart permite repornirea aparatului in situatia in care este realimentat cu energie electrica dupa o pana de curent. Functia Timer face posibila programarea opririi si pornirii automate. De asemenea, aparatul este dotat cu filtru pentru aer tip “Catechin”, acesta poate elimina cu succes 95% din agentii alegeni ce pot provoca diverse probleme de sanatate.

Gree GWH12QB-K3DNB8C este un aparat de aer conditionat silentios, care poate fi instalat cu usurinta la apartament, fara ca unitatea exteriora sa deranjeze vecinii atunci cand functioneaza. Conform specificatiilor zgomotul produs de unitatea interioara este cuprins intre 29-42 decibeli, in functie de treapta de ventilare utilizata. Zgomotul produs de unitatea exterioara este unul constant, 61 decibeli.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *