Gree GWH12QB-K3DNA1C – aer conditionat 12.000 BTU, silentios si economic

Pentru ca in ultimii ani temperaturile din timpul verii au devenit tot mai greu de suportat, un aparat de aer conditionat este necesar in orice locuinta, indiferent ca este vorba despre apartament sau casa. Modelul despre care vom discuta astazi este Gree GWH12QB-K3DNA1C, face parte din gama 2016, fiind potrivit pentru un apartament cu maxim 3 camere. Il recomand in principal celor care isi doresc un produs de calitate, silentios si cu consum de energie redus. Desi multi nu stiu, Gree este un producucator cu experienta si renume in acest domeniu, asadar nu este vorba despre un aparat NoName.

Pentru acest model cea mai buna oferta am gasit-o aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind transportul dar si kitul de instalare. Nu trebuie sa confundati kitul de instalare cu montajul in sine. Pentru montaj va trebui sa luati legatura cu o firma autorizata de catre producator, insa pretul acestuia nu ar trebui sa depaseasca 300 lei, indiferent de locatie sau oras. Garantia oferita de producator este de 36 de luni, insa aceasta este valabila doar daca instalarea a fost efectuata de catre o firma autorizata.

Gree GWH12QB-K3DNA1C din fata

Pentru ca este un aparat care va sta in casa, este important ca design-ul acestuia sa fie unul placut. Gree GWH12QB-K3DNA1C dispune de un aspect elegant si modern, fiind usor de integrat in orice camera din locuinta dumneavoastra. Unitatea interioara este complet alba iar dimensiunile acesteia sunt cele uzuale, intalnite in prezent la majoritatea aparatelor din acest segment de pret. Telecomanda este potrivita ca si dimensiuni, raspunde bine la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv, dupa cateva ore de utilizare aproape ca le inveti ordinea. Este dotata cu un mic display LCD unde veti gasi informatii cu privire la temperatura setata, programul utilizat sau treapta de ventilare.

Programele acestuia sunt cele standard: racire, incalzire, ventilare, dezumidificare, timer, sleep/night mode si auto. Capacitatea de racire/incalzire este de 12000BTU/h, acesta fiind incadrat in clasa de consum energetic A++ atunci cand este folosit pentru racire si A+ atunci cand este utilizat pentru incalzirea locuintei. Consumul redus este datorat in cea mai mare parte compresorului tip Inverter, acesta nu doar ca reuseste sa consume mai putina energie, dar face posibila functionarea aparatului chiar si cand afara sunt temeperaturi de pana la -15 grade.

Pentru ca este vorba despre un aparat ce are ca rol ventilarea aerului, acesta vine echipat cu un filtru “Catechin”, care poate elimina cu succes 95% din agentii alegeni ce pot provoca diverse probleme de sanatate. In felul acesta aerul din camera este intotdeauna curat, lipsit de bacterii sau alte mirosuri neplacute. Gree GWH12QB-K3DNA1C vine echipat si cu cateva functii speciale precum: functia Turbo (asigura temperatura dorita intr-un timp cat mai scurt), functia Timer (face posibila oprirea si pornirea automata a aparatului) si functia Auto (care permite repornirea aparatului in situatia in care este realimentat cu energie electrica dupa o pana de curent)

Articole similare:

Un comentariu pentru “Gree GWH12QB-K3DNA1C – aer conditionat 12.000 BTU, silentios si economic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *