Gree GWH09QB-K3DNB8C – aer conditionat cu 9000 BTU putere de racire, compresor Inverter

Desi temperaturile nu sunt cele mai ridicate, nu mai este mult timp pana cand caldura sufocanta nu ne va mai lasa sa ne odihnim in propria locuinta. De aceea, recomandat ar fi ca aparatul de aer conditionat (daca aveti in plan achizitionarea unuia), sa il instalati inaintea sezonului estival, in felul acesta atunci cand cand temperatura va urca in termometre, veti fi pregatiti. Daca alegeti sa instalati aerul conditionat in plin sezon estival s-ar putea ca planurile voastre sa fie date peste cap de catre firmele instalatoare, fiind foarte ocupate in acea perioada.

In plus, daca cumparati din timp aparatul, este posibil sa il cumparati chiar si la un pret mai bun. Produsul de astazi este unul din zona premium, avand totusi un pret accesibil pentru majoritatea persoanelor. Este vorba despre Gree GWH09QB-K3DNB8C, un aparat de aer conditionat din noua serie, potrivit pentru un apartament cu maxim 2 camere. Pentru acesta am gasit cea mai buna oferta aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Aparatul vine cu kitul de instalare inclus, insa pentru instalare va trebui sa platiti in plus (pretul variaza in functie de fiecare firma si oras).

Gree GWH09QB-K3DNB8C unitate interioara

Pentru cei care nu au auzit pana acum de acest brand, Gree este un producator cu renume si experienta in domeniu, fiind axat in general doar pe aparatele frigorifice. La exterior, acest model este unul care pastreaza acelasi design clasic, pe care ne-am obisnuit sa il intalnim la aparatele de acest gen. Unitatea interioara este complet alba iar in partea dreapta este prezent un mic display LCD, unde veti gasi informatii cu privire la temperatura setata precum si programul utilizat. Aceleasi informatii sunt prezente si pe ecranul de la telecomanda.

Puterea de racire/incalzire este de 9000 BTU, facand acest aparat potrivit pentru un apartament de maxim 2-3 camere. Este dotat cu compresor tip Inverter, astfel consumul de energie este unul foarte bun. Conform specificatiilor acesta se incadreaza in clasa de consum energetic A++ atunci cand este utilizat pentru racire si A+ atunci cand este folosit pentru incalzirea locuintei. Functiile acestuia sunt urmatoarele: racire, incalzire, ventilare, dezumidificare, sleep/night mode, timer si auto. Sunt functii uzuale, intalnite de obicei la orice aparat din acest segment de pret, indiferent de producator sau puterea de racire.

Pentru ca aerul ventilat sa fie intotdeauna curat si lipsit de mirosuri neplacute, aparatul este dotat cu filtru “Catechin”, care poate elimina cu succes 95% din agentii alegeni ce pot provoca diverse probleme de sanatate. Ca si functii speciale, unitatea interna indica un cod de eroare in situatia in care echipamentul nu functioneaza in parametrii normali, in felul acesta problema se poate repara mult mai rapid dar si mai usor, bineinteles de catre echipat care v-a instalat aparatul. Gree GWH09QB-K3DNB8C este un aparat silentios, zgomotul produs de unitatea interioara fiind incadrat intre 29 si 40 decibeli, in functie de treapta de ventilare.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *