Gree GWH09QB-K3DNA1C – aer conditionat cu compresor Inverter si putere de racire 9000 BTU

Daca modelul cu putere de racire 12000 BTU nu este potrivit pentru nevoile tale, in portofoliul celor de la Gree se gaseste si ceva cu putere mai mica, mai exact modelul Gree GWH09QB-K3DNA1C. Acest aparat de aer conditionat face parte din aceeasi generatie ca si modelul despre care am discutat in articolul anterior, doar ca are o putere de racire de numai 9000 BTU, fiind potrivit pentru locuintele cu maxim 2 camere. Nu este recomandat pentru incaperi mai spatioase pentru ca ar trebui folosit in permanenta intr-o treapta de ventilare superioara pentru a-si dovedi eficienta.

Cea mai buna oferta pentru acest model am gasit-o aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind transportul precum si kitul de instalare. Practic, va trebui sa platiti in plus doar pentru instalare aparatului in locuinta dumneavoastra. Montajul se poate efectua de catre orice firma autorizata de catre producator, in cazul in care alegeti o firma neautorizata, riscati sa pierdeti garantia oferita (36 de lun). Din experienta personala pretul pentru instalarea nu ar trebui sa depaseasca 300 lei, indiferent de oras sau firma montatoare, bineinteles in limita a 3 metri de traseu frigorific.

Gree GWH09QB-K3DNA1C  din fata

Pentru cei care nu sunt la curent, Gree este un producator cu renume si experienta in domeniu, fiind recunosc pe plan mondial pentru produsele din domeniul frigorific. Daca pana acum nu am mentioant a fost doar pentru ca am mai discutat despre aparatele de aer conditionat marca Gree. Desi discutam despre un model din zona premium, pretul acestuia este unul accesibil. Legat de aspect, acesta dispune de un design modern si elegant, complet alb, usor de integrat in orice camera din locuinta dumneavoastra. Dimensiunile sunt cele uzuale, intalnite in prezent la orice aparat de acest gen, indiferent de puterea de racire sau brand. Telecomanda din dotare este potrivita ca si marime, raspunde bine la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv. Aceasta este dotata si cu un display tip LCD care afiseaza informatiile cu privire la temperatura, programul utilizat sau treapta de ventilare.

Asa cum am precizat inca de la inceputul acestui review, capacitatea de racire este de 9000 BTU, facand acest aparat unul potrivit pentru o locuinta cu maxim 2-3 camere. Conform specificatiilor acesta este incadrat in clasa de consum energetic A++ atunci cand este folosit pentru racire, avand un consum cuprins intre 120/780/1300 wati (in functie de programul utilizat si treapta de ventilare). Atunci cand este utilizat pentru incalzire acesta este incadrat in clasa de consum energetic A+, iar consumul estimat de catre producator este incadrat intre 120/775/1400 wati.

Functiile acestuia sunt cele standard, intalnite la majoritatea aparatelor din aceasta categorie de pret: racire/incalzire, ventilare, dezumidificare, timer, sleep/night mode si auto. De asemenea, aparatul este dotat si cu filtru tip “Catechin”, care poate elimina cu succes 95% din agentii alegeni ce pot provoca diverse probleme de sanatate. Acesta asigura un aer curat, lipsit de mirosuri neplacute. O alta functie utila de care Gree GWH09QB-K3DNA1C dispune, este indicarea unui cod de eroare in situatia in care echipamentul nu functioneaza in parametrii normali, in felul acesta puteti afla rapid care este problema aparatului de aer conditionat.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *