Gree Change GWH09KF – aer conditionat cu 9000 BTU putere de racire

Chiar daca temperaturile de vara n-au ajuns pe termometre perioada aceasta este ideala pentru a cumpara un aparat de aer conditionat. Personal chiar recomand tuturor care au in plan sa-si cumpere un aparat de acest gen sa o faca din timp. In primul rand daca alegi sa cumperi aerul conditionat in aceasta perioada nu doar ca beneficiezi de un pret foarte bun dar instalarea acestuia se va face in maxim 3-4 zile de la achizitionare, pe cand in plin sezon poti astepta si pana la o luna de zila de la cumpararea produsului.

Acum, daca esti in cautarea unui aparat cu raport pret/calitate foarte bun atunci Gree Change GWH09KF poate fi alegerea potrvita chiar si pentru tine. Detin acest aparat de aproape doi ani de zile si pana acum nu m-a dezamagit, chiar ma felicit pentru ca am ales un produs de la acest producator, despre care nu stiam mai nimic la inceput. Dupa lungi cautari pe site-urile din Romania si strainatate am inteles ca Gree este un producator cu renume si experient in domeniu, fiind chiar pe primul loc mondial atunci cand vine vorba de solutii split si VRF.

Gree Change GWH09KF unitate interioara

Inclus in pret vei primi si kitul pentru instalare insa montajul trebuie platit separat. Pentru aceasta parte recomand sa apelezi la o firma autorizata, in felul acesta nu risti se pierzi garantia oferita de producator. Atunci cand eu am ales sa il montez am platit aproximativ 250lei insa din cate am inteles acesta difera, in functie de firma dar si de orasul in care locuiesti.

La capitolul functii si dotari nu pot spune ca este un model care exceleaza insa ca sa fiu sincer, aparatul de aer conditionat il folosesti pentru racire/incalzire si cam atat, restul de functii pe care le intalnim la alti producatori sunt doar pentru reclama si pentru a incarca pretul final al produsului. Acestuia nu ii lipsesc functiile esentiale, si anume: racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Toate informatiile referitoare la programul folosit, temperatura setata si treapta de ventilare sunt disponibile pe display-ul tip LCD de pe telecomanda.

Cei 9000 BTU sunt suficienti pentru a raci sau incalzi un apartment cu 2 camere. Se incadreaza in clasa de consum energetic A, atat atunci cand este folosit pentru racire cat si atunci cand il veti folosi pentru incazire. Concret, fiind folosit zilnic aproximativ 4-5 ore acesta a reusit sa imi creasca factura la energie cu aproximativ 50-60 de lei. Eu cred ca are un consum foarte bun, chiar daca conform clasei de consum ai putea crede ca este un aparat nu foarte economic.

Compresorul din dotare este unul tip Inverter, de aici consumul redus de energie, nivelul de zgomot redus, dar si posibilitatea utilizarii aparatului chiar si atunci cand temperatura exterioara ajunge pana la -10 grade. Unitatea interioara este foarte silentioasa, zgomotul produs este de numai 25 decibeli atunci cand aceasta este utilizata intr-o treapta de ventilare inferioara si poate ajunge pana la maxim 41 decibeli. Acelasi lucru il pot spune si despre unitatea exterioara, aceasta avand un zgomot constant de 51 decibeli.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *