Gorenje W98F65/I – masina de spalat rufe dotata cu functia SensoCARE

Cine a spus ca e greu sa gasesti o masina de spalat rufe buna? Daca stii exact ce-ti doresti de la un astfel de aparat electrocasnic, ai la dispozitie o multime de modele care corespund cerintelor tale, ramanand la latitudinea ta sa-l alegi pe cel care iti place! Daca totusi ti-e greu sa iei o decizie, atunci eu iti recomand noua masina de spalat rufe Gorenje W98F65/I, perfecta pentru orice familie moderna, deoarece are capacitate mare de incarcare, design elegant, functii inteligente si tehnologie de ultima generatie.

Aceasta a fost scoasa pe piata anul trecut si poate fi achizitionata in momentul de fata cu un pret foarte avantajos verifica pretul. Are capacitate de incarcare mare, respectiv 9 kg, viteza de centrifugare ce poate ajunge pana la 1600 rotatii pe minut, 31 de programe si consum redus de apa si energie electrica (0.77 kwh/program standard si 10564 litri apa/an). Este o masina frumoasa, prevazuta cu design elegant, functii intuitive usor de accesat si display LCD cu afisaj mare, care indica timpul ramas pana la finalizarea programului, etapa de spalare in curs de desfasurare, viteza de centrifugare si temperatura apei.

Gorenje W98F65-I din fata

Gorenje masoara 60 x 85 x 60 centimetri, este alba si se incadreaza perfect in orice coltisor al casei. Multumita nivelului redus de zgomot din timpul centrifugarii, vei putea spala la orice ora iti doresti, inclusiv pe parcursul noptii. Aceasta poate fi programata sa porneasca singura indiferent daca tu esti sau nu acasa la momentul respectiv, avand posibilitatea de a amana inceperea ciclului de spalare cu pana la 24 de ore.

Cele mai importante cicluri de spalare pe care le vei intalni aici sunt urmatoarele: rapid – dureaza doar 17 minte, prespalare, extra-clatire, bumbac, sintetice, lana, delicate, spalare manuala, mix, clatire intensiva, centrifugare delicata, consum redus de energie si altele. Multumita senzorului special de detectare automata a cantitatii, masina este capabila sa adapteze consumul de resurse in functie de hainele murdare din interior. Astfel, vei reusi sa economisesti apa, energie electrica, dar si timp.

Avand in vedere ca are capacitate de 9 kg, ai posibilitatea sa speli o cantitate mare de rufe murdare intr-un singur ciclu – motiv pentru care pot s-o recomand cu incredere familiilor numeroase, dar si articole voluminoase, cum ar fi: cuverturi, paturi groase sau pilote. In plus, pe langa toate acestea, pe lista optiunilor sale inteligente as mai putea trece urmatoarele: autodiagnosticare – te ajuta sa fii la curent cu eventualele probleme tehnice, semnalizare acustica sfarsit de program, protectie impotriva inundatiilor si siguranta impotriva copiilor – blocheaza usa si panoul de comanda.

Personal, eu consider ca masina de spalat rufe Gorenje W98F65/I isi merita toti banii, deoarece beneficiaza de tehnologie de ultima generatie, design modern, functii intuitive si un pret super avantajos! Sunt convinsa ca cei ce vor alege sa si-o achizitioneze vor fi 100% multumiti de performantele sale, deoarece aceasta este o masina eficienta, economica si doatata cu tot ce e mai nou in materie de tehnologie si functii inteligente!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *