Gorenje W9564P/I – masina de spalat rufe silentioasa cu capacitate maxim 9 kilograme

Daca esti interesat sa-ti schimbi masina de spalat rufe cu una moderna, prevazuta cu capacitate mare de incarcare si functii de top, Gorenje W9564P/I poate fi solutia, pentru ca iti ofera tot ceea ce ti-am mentionat mai devreme, plus multe altele la un pret destul de accesibil. Are capacitate de 9 kg, viteza de centrifugare ce poate ajunge pana la 1600 rotatii pe minut, 23 de programe si consum mic de resurse, dovada a faptului ca face parte din clasa de eficienta energetica A+++ (are consum de 0,77 kwh/program standard si 10780 litri apa/an).

Masina masoara 64 × 92 × 68.5 centimetri, este alba, foarte silentioasa, moderna si usor de programat, gratie panoului de comanda cu control mecanic si display-ului elegant LCD din partea superioara, care iti indica timpul ramas pana la terminarea programului, etapa de spalare in curs de desfasurare, temperatura apei si viteza de centrifugare. O poti cumpara online de la magazinul eMAG cu un pret foarte avantajos verifica oferta si beneficiezi de transport gratuit pana la domiciliul tau, plus garantie valabila 2 ani de zile. Gorenje reprezinta alegerea ideala pentru orice familie numeroasa, deoarece ofera posibilitatea de a spala mai multe rufe murdare intr-un singur ciclu, economisind astfel timp, dar si resurse de apa si energie electrica.

Gorenje W9564P-I din fata

Multumita hubloului cu deschidere larga si capacitatii de 9 kg pe care cuva o are, articolele voluminoase vor putea fi spalate cu usurinta prin intermediul sau, fara sa mai fii nevoit sa te chinui sa le introduci in masina. Si daca esti curios sa afli care sunt programele pe care le vei putea intalni aici, citeste in continuare acest review pentru ca urmeaza sa ti le fac cunoscute!

Pe lista optiunilor sale inteligente sunt trecute urmatoarele: programare intarziata – iti permite sa amani inceperea ciclului de spalare cu pana la 24 de ore, astfel incat hainele tale sa fie gata exact atunci cand tu ai nevoie de ele, autodiagnosticare – te anunta atunci cand exista vreo defectiune tehnica si-ti ofera solutii rapide pentru depanare, sistem de siguranta impotriva copiilor – blocheaza panoul de comanda pe toata durata spalarii, semnalizare acustica pentru sfarsit de program si detectare automata a cantitatii – senzorul inteligent din interiorul cuvei adapteaza cantitatea de resurse in functie de incarcatura masinii.

Grila de programe este formata din 23 de optiuni rapide si eficiente, asadar, daca esti curios sa afli care sunt cateva dintre cele mai importante, tin sa-ti mentionez urmatoarele: spalare manuala, sport, centrifugare intensiva, sintetice, lana, bumbac, rapid – dureaza doar 17 minute, extra-clatire, miz, delicate, consum redus de energie si centrifugare delicata. Toate ofera performante ridicate, sunt rapide, eficiente si super usor de programat, astfel incat masina sa poata fi utilizata de persoane de orice varsta.

Fiind accesibila din punct de vedere financiar, dotata cu capacitate mare de incarcare si tehnologie de top, eu personal consider ca noua masina de spalat rufe Gorenje W9564P/I cu incarcare frontala merita a fi achizitionata, deoarece raportul sau calitate-pret este foarte bun! Sunt convinsa ca orice familie si-ar dori un astfel de aparat electrocasnic modern, asadar, o recomand cu toata increderea!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *