Gorenje W8544NI – masina de spalat rufe cu incarcare 8kilograme

In cautarea masinii de spalat rufe perfecte am gasit una care a reusit sa ma multumeasca din toate punctele de vedere, inclusiv ca pret! Este vorba de masina de spalat rufe Gorenje W8544NI cu incarcare frontala, doatata cu capacitate mare de incarcare de 8 kg, viteza de centrifugare 1400 rotatii pe minut si 23 de programe rapide si eficiente. Am ales-o pe aceasta din multitudinea de modele, deoarece imi doresam una cu ajutorul careia sa pot spala o cantitate mare de haine murdare, precum si articole voluminoase pe care inainte eram nevoita sa le curat manual, cum ar fi: pilote, cuverturi, paturi si lenjerii groase.

Cel mai avantajos pret al masinii Gorenje l-am gasit online la magazinul eMAG verifica pretul, fiind multumit si de faptul ca acesta mi-a asigurat transportul gratuit pana la domiciliu. Designul modern, multitudinea functiilor si a tehnologiilor de ultima generatie, dar si lipsa zgomotului sunt cateva dintre caracteristicile sale ce confirma inca o data ca modelul acesta face parte din cea mai noua generatie de masini de spalat rufe, Gorenje fiind fabricata in 2015. Spre deosebire de celelalte din seriile mai vechi, aceasta se remarca prin intermediul designului elegant, vizibil imbunatatit.

Gorenje W8544NI din fata

Masina masoara 85 x 60 x 60 centimetri, este de culoare alb, are panou de comanda pozitionat frontal, usor de accesat si display cu afisaj mare LCD, care iti indica timpul ramas pana la finalizarea programului, etapa de spalare in curs, viteza de centrifugare si temperatura apei. La finalul ciclului de spalare vei fi anuntat printr-un semnal sonor, astfel incat sa-l poti auzi chiar si atunci cand vei fi intr-o alta camera, pentru ca tu sa vii si sa-si scoti hainele din masina.

Acestui model deosebit nu-i lipseste nimic din punctul meu de vedere, n-am reusit sa-i gasesc niciun minus, nici macar atunci cand am verificat grila de programe. Aici am intalnit optiuni de spalare precum: bumbac, lana, usor de calcat, sintetice, sport, delicate, mix, spalare manuala, consum redus energetie, clatire intensiva, rapid, extra-clatire, prespalare, centrifugare delicata, centrifugare intensiva, inmuiere si ECO.

Unei masini inteligente precum aceasta nu-i putea lipsi optiunea de programare intarziata – poate fi setata sa porneasca la orice ora doresti, autodiagnosticarea – detecteaza anumite probleme si le afiseaza codurile pe display-ul LCD, sistemult de protectie impotriva copiilor – blocheaza panoul de comanda in timpul functionarii si sistemul de protectie impotriva inundatiilor – opreste alimentarea cu apa in cazul in care senzorul detecteaza scurgeri sau pierderi accidentale de apa.

Ar fi multe lucruri de mentionat cu privire la masina de spalat Gorenje, insa voi incerca sa-ti ofer cateva detalii importante cu privire la cele mai interesante optiuni si functii ale sale, cele pe care eu le consider mai rar inlanite la alte modele obisnuite. Spre exemplu, tot aici am gasit tehnologie inteligenta Use Logic, motor PowerDrive, filtru auto-curatare, functie reset, control supraincalzire, selector centrifugare, detectare automata a cantitatii si optiune pentru setarea temperaturii.

Referitor la consumul acesteia, lucrurile stau foarte bine si aici, masina de spalat rufe Gorenje W8544NI putand fi laudata datorita clasei de eficienta energetica din care face parte, A++++ si a consumului mic de apa si energie electrica: 10309 litri apa/an si 0.77 kwh/program standard. Din punctul meu de vedere, o astfel de masina cu capacitate si viteza de centrifugare mare, 8 kg, respectiv 1400 rotatii pe minut, n-o vei putea gasi pe toate drumurile la un pret atat de bun, de accea eu iti recomand s-o achizitionezi cu incredere daca ti-o doresti, deoarece raportul sau calitate-pret este excelent!

Articole similare:

4 Comentarii pentru “Gorenje W8544NI – masina de spalat rufe cu incarcare 8kilograme

  1. O mare teapa. Nu o recomand nimanui. Mai bine cel mai ieftin „no name”, decat sa va para rau dupa banii dati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *