Gorenje W8544N/I – masina de spalat rufe cu motor PowerDrive

Masina de spalat rufe Gorenje W8544N/I este noua, moderna, eficienta si foarte economica, iar capacitatea sa mare de incarcare iti permite sa speli pana la 8 kg de haine murdare, dar si articole voluminoase, cum ar fi: cuverturi, paturi, pilote, lenjerii de pat. O recomand pentru ca este extrem de silentioasa si eficienta, datorita motorul puternic care nu are perii, reusind astfel sa elimine tensiunea mecanica, frecarea sau uzura. Rezultatele sunt mai bune, consumul de energie electrica este mai mic, iar procesul de spalare este mult mai silentios. In plus, si durata de viata a dispozitivului este mai lunga comparativ cu alte modele obisnuite.

Aceasta masina are pret accesibil oricarui buzunar si poate fi achizitionata online de la magazinul eMAG verifica oferta actuala. Transportul sau este gratuit pana la domiciliul tau, indiferent de localitatea in care te afli, iar garantia valabila 2 ani de zile cu posibilitatea de a fi extinsa contracost. Recomand noul model, deoarece dispune de capacitate mare de incarcare, 8 kg, viteza de centrifugare ce poate ajunge pana la 1400 rotatii pe minut, tehnologie de ultima generatie, functii inteligente si consum redus de apa si energie electrica.

Gorenje W8544N-I din fata

In momentul in care te hotarasti sa-ti cumperi un astfel de aparat electrocasnic, trebuie sa ai in vedere urmatoarele aspecte pentru a fi sigur 100% ca faci cea mai buna alegere:

– capacitatea de incarcare (cu cat este mai mare, cu atat este mai bine, deoarece ai posibilitatea sa speli mai multe rufe murdare intr-un singur ciclu)
– viteza de centrifugare (de preferat peste 1000 rotatii pe minut, deoarece aceasta este responsabila cu stoarcerea hainelor, si cu cat rotatiile cresc, cu atat rufele vor fi stoarse mai bine)
– consumul de resurse (te sfatuiesc sa acorezi atentie acestui detaliu pentru a nu avea surprize neplacute in momentul in care vei primi facturile de utilitati)
– tehnologiile moderne si sistemele de protectie
– perioada de garantie
– pretul de achizitie

In cazul de fata discutam despre o masina economica, prevazuta cu motor PowerDrive, senzor TotalWeightControl – ajusteaza toti parametrii de spalare la cantitatea de rufe din tambur, pentru a rezulta astfel un consum optim de apa si energie electrica, dar si o durata mai scurta de timp si tehnologie SensoCare – asigura o spalare eficienta pentru fiecare tip de tesatura in parte (NormalCare selecteaza combinasia optima a celor patru parametri pentru fiecare incarcatura de rufe, TimeCare reduce timpul de spalare, AllergyCare foloseste mai multa apa si cicluri suplimentare de clatire si EcoCare modul de spalare cel mai eficient in ce priveste consumul de energie).

Gorenje are in total 23 de programe, iar cele mai importante din ele sunt urmatoarele: extra-clatire, prespalare, bumbac, lana, spalare manuala, fara centrifugare, etc. De asemenea, aici vei gasi optiune pentru programare intarziata – iti permite sa amani inceperea ciclului de spalare cu pana la 24 de ore, setari personalizate pentru toate programele, selector centrifugare, sistem de control al stabilitatii – reduce vibratiile si zgomotul din timpul centrifugarii, protectie impotriva inundatiilor – opreste alimentarea cu apa in cazul in care senzorul detecteaza pierderi neprevazute, sistem special, ecologic, care previne pierderea detergnetului atunci cand se face alimentarea cu apa si tambur SensoCare confectionat din cel mai calitativ otel inoxidabil.

Toate informatiile de care ai nevoie le vei gasi afisajte pe display-ul elegant LED. Masina de spalat rufe Gorenje W8544N/I este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, consuma 166 kwh/an, 10309 litri apa/an, masoara 85 x 60 x 60 centimetri si este dotata cu tot ceea ce ai nevoie pentru a beneficia la final de cele mai bune rezultate. O recomand cu incredere tuturor, deoarece raportul sau calitate-pret este excelent!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *