Gorenje W8503 – masina de spalat rufe din generatia 2015

In ultima vreme am tot vorbit despre noile masini de spalat rufe Gorenje si ti-am prezentat pentru fiecare model in parte, avantajele pe care le vei avea odata cu achizitionarea sa, consumul energetic si cel de apa, dar si pretul de achizitie. Astazi voi continua cu un alt model, la fel de performant si eficient precum cele de care ti-am mentionat pana acum, respectiv masina de spalat rufe Gorenje W8503 cu incarcare frontala, capacitate de incarcare mare de 8 kg si viteza de centrifugare ce poate ajunge pana la 1000 rotatii pe minut.

Masina este alba, masoara 85 x 60 x 60 centimetri, dotata cu display elegant cu afisaj LCD ce-ti indica toate informatiile importante – timpul ramas pana la finalizarea programului, temperatura apei, viteza de centrifugare si etapa de spalare in curs, dozator pentru detergent cu 3 compartimente si motor silentios. Daca te intereseaza s-o cumperi, trebuie sa stii ca cel mai avantajos pret al sau il vei putea gasi online la magazinul eMAG verifica pretul, acesta oferindu-ti chiar si posibilitatea de a plati cu banii in rate. Produsul are garantie 60 de luni si beneficiaza de transport gratuit pana la domiciliul tau, indiferent de localitatea in care te afli.

Gorenje W8503 din fata

Gorenje se poate lauda cu o grila bogata de programe – 23 la numar, sisteme de siguranta si protectie, materiale de cea mai buna calitate – cuva din carbotech si tambur din inox, consum redus de energie electrica si apa – face parte din clasa de eficienta energetica A+++ si are consum in program standard 0.75 kw si doar 10340 litri apa/an si multe optiuni inteligente ce-ti permit sa amani inceperea programului, sa-i resetezi setarile sau sa te anunte la finalizarea ciclului de spalare printr-un semnal sonor.

Cele mai importante programe de spalare pe care le-am intalnit aici sunt cele cu care orice masina Gorenje se poate mandri, respectiv: bumbac, mix, sport, lana, sintetice, extra-clatire, prespalare, spalare manuala, rapid – 17 minute, usor de calcat, centrifugare intensiva, centrifugare delicata, clatire, inmuiere, ECO si consum redus de energie.

In cazul in care ai un program incarcart si n-ai intotdeauna timp pentru a urmari masina de spalat in timpul functionarii, ai posibilitatea s-o setezi sa proneasca la orice ora iti doresti, chiar si atunci cand nu esti acasa! N-ai de ce sa-ti faci griji in privinta eventualelor pericole, deoarece aceasta este prevazuta cu sistem de protectie impotriva inundatiilor – opreste alimentarea cu apa atunci cand detecteaza scurgeri sau pierderi accidentale si siguranta impotriva copiilor – blocheaza usa si panoul de comanda, astfel incat cei mici sa nu ii poata deregla setarile.

Pe toate acestea, masina de spalat rufe Gorenje W8503 vine echipata si cu numeroase alte functii inteligente, cum ar fi: detectare automata a cantitatii, sistem reglare consum, selectir centrifugare, filtru auto-curatare, control supraincalzire, sistem detectare spuma, sistem de control al stabilitatii si sistem de conectare la apa rece. Datorita raportului calitate-pret excelent pe care aceasta il are, o recomand cu incredere tuturor celor care isi doresc o masina moderna, eficienta si performanta!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *