Gorenje W7643L – masina de spalat rufe cu 5 ani garantie

Continuam prezentarea aparatelor electrocasnice necesare in orice locuinta si discutam astazi despre masina de spalat rufe Gorenje W7643L cu incarcare frontala. Aceasta face parte din cea mai noua serie lansata chiar in 2015, este prevazuta cu design modern, panou de comanda elegant si usor de accesat, display LCD cu afisaj mare ce-ti indica timpul ramas pana la finalizarea programului, viteza de centrifugare, temperatura apei si etapa de spalare in curs si motor silentios.

Achizitionarea acestui model nu implica foarte mari costuri verifica pretul, iar eu consider ca masina isi merita din plin banii, deoarece este moderna, eficienta si foarte economica, facandu-le concurenta serioasa modelelor de top Bosch sau Whirlpool. Gorenje masoara 85 x 60 x 60 centimetri, are capacitate de incarcare 7 kg, viteza de centrifugare mare – 1400 rotatii pe minut si grila formata din 23 de programe de spalare.

Gorenje W7643L din fata

Fiind o masina spatioasa cu capacitate de 7 kg, vei avea posibilitatea de a spala cu ajutorul ei mai multe haine murdare intr-un singur ciclu, precum si articole voluminoase ge cuverturi, paturi sau pilote. Datorita vitezei de centrifugare ce poate ajunge pana la 1400 rotatii pe minut, rufele vor fi stoarse pana la ultima picatura de apa, necesitand astfel mai putin timp pentru a sta la uscat.

Printre cele mai importante programe care fac parte din grila sa, se numara urmatoarele: mix, bumbac, sintetice, lana, spalare delicata, prespalare, extra-clatire, consum redus energie, centrifugare delicata, centrifugare intensiva, sport, spalare manuala, inmuiere, clatire, evacuare, usor de calcat, program ECO si clatire intensiva. Toate cele mentionate mai sus pot fi puse in functiune si prin intermediul optiunii de programare intarziata, conceputa special pentru a-ti oferi posibilitatea de a spala in orice moment al zilei, chiar si atunci cand nu esti acasa!

Pentru a amana inceperea programului este suficient sa-i setezi ora si sa adaugi detergentul si balsamul de rufe! Poti merge linistita la serviciu sau la cumparaturi lasand masina sa-si vada singura de ciclul spalarii, stiind ca nimic rau nu se poate intampla atunci cand aceasta ramane nesupravegheata! Gorenje detine sistem de protectie impotriva inundatiilor – opreste alimentarea cu apa in cazul in care senzorul detecteaza scurgeri sau pierderi accidentale si sistem de siguranta impotriva copiilor – care are rolul de a-i bloca acesteia panoul de comanda si usa, astfel incat cei mici sa nu ii poata deregla setarile!

Si pentru ca cele prezentate pana acum nu reprezinta toate functiile si optiunile sale, as putea completa lista dotarilor cu urmatoarele: sistem de detectare automata a cantitatii, sistem de reglare a consumului, sistem detectare spuma, functie reset, functie autodiagnosticare – te pun la curent cu eventualele defectiuni, filtru auto-curatare, dozator detergent cu 3 compartimente, sistem de control al stabilitatii si sistem de conectare la apa rece.

In ceea ce priveste consumul energetic si aici am sa-ti dau vesti bune! Masina de spalat rufe Gorenje W7643L face parte din clasa de eficienta energetica A+++, una dintre cele mai bune, inregistrand 0.67 kw/program standard si doar 9586 litri apa/an. Tinand cont de raportul calitate-pret excelent, dar si de performantele sale ridicate, recomand cu incredere tuturor acest nou model!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *