Gorenje W7623L – masina de spalat rufe din generatia noua cu 5 ani garantie

Masinile de spalat rufe cu capacitate mare de incarcare au devenit in ultima vreme tot mai cautate, dovada a faptului ca oamenii sunt astazi mult mai interesati sa-si achizitioneze astfel de aparate electrocasnice mai mari de 5 sau 6 kg. Si pentru ca ca tot am deschis discutia, m-am gandit sa iti prezint un nou model eficient, performant si foarte modern, cu ajutorul caruia vei putea spala o cantitate mare de rufe murdare, dar si articole voluminoase: paturi, cuverturi, pilote.

Este vorba despre masina de spalat rufe Gorenje W7623L cu incarcare frontala pe care o poti cumpara in aceasta perioada cu un pret foarte avantajos verifica pretul, prevazuta cu capacitate mare de 7 kg, viteza de centrifugare ce poate ajunge pana la 1200 rotatii pe minut, 23 de programe si dimensiuni ce masoara 85 x 60 x 60 centimetri. Sunt convinsa ca oricarei gospodine i-ar face placere sa aiba acest nou model fabricat in 2015, dotat cu tehnologie de ultima generatie, design modern si sisteme revolutionare de siguranta!

Gorenje W7623L din fata

O asemenea masina de spalat rufe ieftina si-o poate permite oricine in ziua de astazi, iar eu sunt de parere ca isi merita din plin banii, deoarece Gorenje este una dintre masinile pe care te poti baza atunci cand doresti sa speli o cantitate mare de haine, rapid si eficient.
Cele mai importante programe pe care le vei putea regasi aici sunt: rapid – 17 minute, sintetice, mix, prespalare, extra-clatire, bumbac, lana, sintetice, sport, spalare manuala, consum redus energie, clatire intensiva, centrifugare delicata, centrifugare intensiva, usor de calcat, Eco si stoarcere. Este foarte important sa stii ca ai la dispozitie optiunea de programare intarziata pe care o poti folosi ori de cate ori vei dori sa speli la o anumita ora.

Multumita acesteia, masina va porni singura la ora stabilita de tine si isi va respecta programul si setarile, astfel incat articolele tale vestimentare preferate sa fie gata odata cu intoarcerea ta acasa. N-ai de ce sa-ti faci griji in privinta inundatiilor, deoarece printre sistemele sale de protectie se numara si unul special pentru a preveni asemenea catastrofe, care are rolul de a opri alimentarea cu apa in cazul in care senzorul din interiorul cuvei detecteaza scurgeri sau pierderi.

De asemenea, tot aici vei putea gasi si sistem de siguranta impotriva copiilor, care put si simplu te scuteste pe tine de grija de a-i supraveghea! Accesand aceasta functie, panoul de comanda si usa masinii de spalat rufe vor fi blocate, iar cei mici nu ii vor putea schimba setarile facute de tine, chiar daca vor fi tentati sa apese pe butoane! Si daca ar fi sa-ti mentionez toate optiunile sale, pe lista ar mai fi de adaugat urmatoarele: autodiagnosticare, filtru auto-curatare, semnalizare acustica terminare program, control al nivelului de apa, control al stabilitatii, detectare automata a cantitatii, dozator detergent cu 3 compartimente, selector centrifugare, sistem detectare spuma si tehnologie inteligenta UseLogic.

In ceea ce priveste consumul masinii de spalat rufe Gorenje W7623L am sa-ti dau numai vesti bune! Modelul acesta face parte din clasa de eficienta energetica A+++ si consuma 0.67 kw in program standard, iar cel de apa poate ajunge pana la 9586 litri/an. Avand in vedere raportul sau calitate-pret foarte bun, eu personal o recomand tuturor cu cea mai mare incredere, deoarece este o masina excelenta din toate privintele!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *