Gorenje W6423/S – masina de spalat rufe cu consum redus de energie, program ECO

Masina de spalat rufe Gorenje W6423/S cu incarcare frontala o recomand pentru a fi achizitionata de orice familie care isi doreste un produs de calitate, cu dotari de top si capacitate medie de incarcare, respectiv 6 kg. Este suficient de incapatoare pentru a face fata chiar si articolelor voluminoase, stoarce rufele spalate pana la ultima picatura de apa, gartie vitezei de centrifugare ce poate ajunge pana la 1200 rotatii pe minut, poate fi integrata cu usurinta in orice coltisor al casei, arata foarte bine si-ti sta la dispozitie oricand ai nevoie, deoarece se poate adapta in functie de programul tau prin intermediul optiunii de amanare incepere program.

Masoara 85 x 60 x 44 centimetri (model SLIM), este alba, moderna, prevazuta cu display LED si hublou cu deschidere larga la 180 de grade, care faciliteaza introducerea si scoaterea hainelor in in interiorul cuvei. In ceea ce priveste pretul, eu personal consider ca acesta este foarte avantajos, mai ales daca alegi sa cumperi masina de la eMAG verifica pretul! In plus, trebuie sa stii ca transportul sau este gratuit, indiferent de localitate, iar garantia are valabilitate 2 ani de zile.

La o masina de spalat rufe cele mai importante aspecte de care este necesar sa tii cont, sunt urmatoarele:

– capacitatea de incarcare (o alegi in functie de numarul membrilor familiei tale sau de frecventa cu care obisnuiesti sa speli)
– viteza de centrigufare (cu cat aceasta este mai mare, cu atat rufele spalate vor fi stoarse mai bine, necesitand astfel mai putin timp pentru a sta intinse la uscat)
– consumul de apa si energie electrica
– grila cu optiuni si programe
– nivelul de zgomot

Gorenje W6423-S din fata

In cazul de fata discutam despre un model care are in dotare 23 programe, tehnologie SensoCARE – senzori inteligenti capabili sa detecteze cantitatea de rufe din interiorul cuvei si sa adapteze consumul in functie de aceasta, sistem de siguranta impotriva copiilor – blocheaza panoul de comanda si usa, astfel incat masinii sa nu ii fie dereglate setarile, protectie impotriva inundatiilor – opreste automat alimentarea cu apa in cazul in care detecteaza scurgeri sau pierderi accidentale, semnalizare acustica sfarsit de program, sistem detectare spuma, istem de reglare a consumului, selector centrifugare si programare intarziata – iti permite sa amani inceperea cilului de spalare cu pana la 24 de ore.


Optiunile pe care aceasta ti le pune la dispozitie pentru spalarea si igienizarea rufelor sunt eficiente si usor de programat, iar pe lista vei putea gasi urmatoarele: spalare manuala, mix, delicate, centrifugare intensiva, bumbac, lana, sintetice, usor de calcat, centrifugare delicata, consum redus energie, clatire intensiva, extra-clatire, rapid – dureaza doar 17 minute, prespalare, inmuiere, stoarcere si program ECO.

Masina de spalat rufe Gorenje W6423/S face parte din clasa de eficienta energetica A+++, una dintre cele mai bune si inregistreaza un consum de 0.55 kwh/program standard si 9209 litri apa/an. Din punctul meu de vedere, raportul sau calitate-pret este excelent, nu cred ca cineva i-ar putea gasi vreun minus! O recomand cu incredere tuturor, deoarece sunt convinsa ca merita a fi achizitionata, mai ales cu un pret atat de accesibil!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *