Gorenje Simplicity GV6SY2B – masina de spalat vase cu panou de sticla si filtru cu autocuratare

Masina de spalat vase incorporabila Gorenje Simplicity GV6SY2B a devenit pentru mine cel mai folosit aparat electrocasnic din bucatarie! Datorita familiei numeroase pe care o am, dar si programului incarcat ce-mi permite sa-mi petrec tot mai putin timp alaturi de cei dragi, am optat pentru un astfel de model. Ajutorul pe care masina mi-l ofera este enorm, iar eu nu trebuie sa-mi mai bat capul cu murdaria greu de indepartat de pe vasele in care am mancat sau preparat respectivul fel de mancare, Gorenje reusind sa le spele rapid si eficient de fiecare data!

Modelul pe care eu am ales sa-l achizitionez online verifica pretul masoara 81.8 x 59.8 x 57 centimetri, este incorporabil – poate fi integrat cu usurinta in mobila de bucatarie, are capacitate mare de incarcare – 12 seturi, 6 programe de spalare, 2 setari pentru nivelul de temperatura si 2 cosuri reglabile pe inaltime. In ceea ce priveste designul, masina se poate lauda cu un aspect elegant dat de culoarea sa neagra, panou de comanda din sticla cu interfata prietenoasa, control mecanic si afisaj LCD in care vei gasi informatii legate de timpul ramas pana la finalizarea programului in curs.

Gorenje Simplicity GV6SY2B deschisa

Datorita optiunii inteligente de programare intarziata, aceasta iti ofera posibilitatea de a amana inceperea programului cu 3, 6 sau 9 ore, astfel incat ea sa-si poata incepe ciclul spalari chiar si atunci cand tu nu esti acasa! Pentru mine este perfecta aceasta optiune, o utilizez des din pricina programului incarcat pe care il am si pot sa-ti mentionez ca n-am avut niciodata probleme privind buna functionare a sa. Atunci cand merg la serviciu si optez pentru spalarea vaselor murdare in lipsa mea, nu-mi fac griji, deoarece stiu ca nimic rau nu se poate intampla odata ce Gorenje are in dotare sistem de protectie impotriva inundatiilor! Acesta are rolul de a opri alimentarea cu apa in cazul in care detecteaza scurgeri sau pierderi accidentale, gratie senzorului inteligent regasit in interiorul sau!


In functie de gradul de murdarie al vaselor, ai la dispozitie urmatoarele programe de spalare: Bio/Eco – utilizeaza mai putine resurse, deoarece spala cu apa rece, rapid – perfect pentru vasele usor murdare, intensiv – il recomand pentru farfuriile, oalele sau tavile care prezinta urme de arsura sau resturi lipite de mancare si normal. De asemenea, masina beneficiaza si de filtru autocuratare si diagnosticare service, ceea ce inseamna ca vei fi pusa la curent cu eventualele probleme prin afisarea unui cod, astfel incat tu sa-l poti descifra si da seama de defectiunea acesteia.

Masina de spalat vase incorporabila Gorenje Simplicity GV6SY2B face parte din clasa de eficienta energetica A+, confirmand faptul ca este un model economic. Consumul de energie electrica este estimat la 291 kw/an, iar cel de apa la 3360 litri apa/an. Sunt convinsa ca orice familie ar fi bucuroasa sa aiba acest aparat electrocasnic revolutionar in locuinta sa, deoarece indeplineste toate caracteristicile necesare pentru a fi considerat unul dintre cele mai bune existenta pe piata la momentul actual! Raportul calitate-pret este excelent, recomand masina Gorenje cu incredere, tuturor!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *