Gorenje RK6192EC – combina frigorifica crem dotata cu tehnologia FrostLess

Iti doresti mai mult spatiu de depozitare pentru alimente intr-un frigider spatios, elegant si economic? Visul tau poate deveni realitate daca vei opta pentru achizitionarea combinei frigorifice Gorenje RK6192EC, deoarece aceasta iti pune la dispozitie 2 compartimente inteligent organizate, cu mult spatiu pentru sticle de diferite marimi, oua, sosuri si recipiente cu mancare, precum si sertare XXL pentru fructe si legume.

Desi n-o sa-ti vina sa crezit, pretul unui astfel de aparat electrocasnic este printre cele mai accesibile verifica pretul, iar in schimbul acestuia vei primi o combina moderna, cu design elegant si volum net total 319 litri. Aceasta este combina Gorenje, un model nou ce masoara 185 x 60 x 64 centimetri, formata din doua compartimente, frigider si congelator, ambele functionand cu un singur compresor. Pe langa autonomia mare pe care motorul o are – 30 de ore de functionare fara curent electric, acesta este si foarte silentios – nivel de zgomot 40 dB(A).

Gorenje RK6192EC deschisa

Aparatul beneficiaza de tehnologia moderna FrostLess, care are rolul de a reduce formarea de gheata si dezghetarea manuala cu pana la 50%. In afara de faptul ca va fi necesar mai putin efort pentru curatarea interiorului, cu sistemul FrostLess vei putea economisi si energie. Specialistii au incadrat combina in clasa de eficienta energetica A++, una dintre cele mai bune, fiind considerata foarte economica si eficienta – consuma 231 kwh/an.

Frigiderul are in total 225 litri, 4 rafturi din sticla, compartiment pentru legume si fructe, CrispZone cu HumidityControl – sertare mare in care este posibila reglarea nivelului de umiditate din interior, care ajuta la mentinerea prospetimii fructelor si legumelor mai mult timp, suport pentru oua, rafturi pentru sticla SimpleSlide – mecanism extrem de practic care permite miscarea rafturilor in sus si in jos, sistem de dezghetare automat si iluminare interioara cu LED-uri.


Congelatorul este si el foarte spatios, are in total 94 litri, 2 compartimente, tava pentru gheata si XXL SpaceBox, ideal pentru alimentele voluminoase. La fel ca si frigiderul, acesta beneficiaza de sistem FrostLess, ceea ce inseamna ca in interiorul acestuia gheata va fi intalnita in cantitati mai mici decat la un alt model normal. Fara prea multa gheata, curatarea se va realiza mult mai uosr, iar consumul de energie electrica va fi considerabil mai mic, deci numai lucruri bune!

Combina frigorifica Gorenje RK6192EC este singura de culoare crem pe care eu am intalnit-o pana acum si trebuie sa marturisesc ca este foarte frumoasa. Datorita functiei Slotin, usile frigiderului se deschid in unghi drept, chiar si atunci cand este plasat langa perete sau langa alte aparate si revin singure la pozitia initiala, deoarece acestea sunt reversibile. Avand in vedere raportul calitate-pret excelent, o recomand cu incredere tuturor, mentionandu-le celor interesati ca aceasta are garantie valabila 60 de luni!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *