Gorenje RK6192AW – combina frigorifica din noua gama – Frost Less

N-am ajuns inca in situatia de a fi nevoita sa-mi inlocuiesc frigiderul cu unul nou, insa daca ar trebui sa iau o decizie, cu siguranta as opta pentru combina frigorifica Gorenje RK6192AW. Principalele motive pentru care as alege-o pe aceasta sunt: capacitatea mare de incarcare – volum net total 324 litri si pretul foarte avantajos. O familie numeroasa are nevoie de o combina spatioasa, care sa-i puna suficient de mult spatiu la dispozitie pentru depozitarea alimentelor, iar Gorenje indeplineste aceasta conditie importanta, beneficiind de doua compartimente cu volum net total mare.

Combina masoara 185 x 60 x 64 centimetri, este de culoare alba, are usi reversibile, manere verticale, iluminare interioara, termostat reglabil si comenzi mecanice. Daca esti interesat sa o achizitionezi, trebuie sa stii ca la magazinul online eMAG in aceasta perioada ea beneficiaza de un pret special
verifica pretul, transport gratuit pana la domiciliul tau, indiferent de localitatea in care te afli si garantie valabila 60 de luni.

Gorenje RK6192AW deschis

Ca la oricare alt model modern si aici vei regasi sistem FrostLess – adica racire fara gheata. Datorita prezentei sale, niciunul dintre cele doua compartimente nu necesita a fi dezghetate periodic, pentru ca in interiorul acestora nu se regaseste gheata! Racirea se realizeaza cu ajutorul curentilor de aer rece distribuiti uniform, care mentin o temperatura optima pentru pastrarea alimentelor in cele mai bune conditii, fara ca ele sa prinda mirosuri neplacute sau mucegai.

Frigiderul este pozitionat in partea superioara, are in total volum net 229 litri, 4 rafturi din sticla rezistenta, compartiment pentru legume si fructe, compartimente pentru branzeturi, raft pentru sticle din inox si 3 suporturi pe usa, in timp ce congelatorul beneficiaza de 95 litri, 3 compartimente in care pot fi congelate 4.5 kg/24h, un sertar de dimensiuni mari si tava pentru gheata.

Spre deosebire de modelele care nu au in dotare sistem de dezghetare NoFrost sau FrostLess, Gorenje se poate mandri cu un consum energetic mult mai mic (clasa de eficienta energetica A++, consuma 232 kw/an), dar si cu mai putine minute alocate curatarii si igienizarii interiorului – poate fi sters cu o laveta usor umeda in timp ce rafturile din sticla si sertarele pot fi spalate la chiveta sub jetul de apa.

Combina frigorifica Gorenje RK6192AW functioneaza cu un singur compresor care are autonomie mare de 30 ore, beneficiaza de functie ECO – poate fi setata atunci cand pleci in vacanta o lunga perioada e timp, sistem antibacterian – previne aparitia mucegaiului si a bacteriilor in interiorul frigiderului si clasa climatica SN-T. Avand in vedere ca este un model eficient, ieftin si foarte frumos, il recomand cu incredere tuturor celor care isi doresc un astfel de aparat electrocasnic.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *