Gorenje Ora-Ito NRK 62 ORA E – combina frigorifica dotata cu tehnologia NoFrost Plus si IonAir

Combina frigorifica Gorenje Ora-Ito NRK 62 ORA E este noua, frumoasa, moderna si foarte eficienta, adica perfecta pentru orice familie care doreste sa-si achizitioneze un astfel de aparat electrocasnic cu volum net total mare! Mi-a atras atentia inca de la prima vedere designul sau inovativ, iar daca arunci un ochi asupra imaginilor pe care ti le-am pus la dispozitie, cu siguranta o sa te cucereasca si pe tine, pentru ca este o combina prevazuta cu finisaje elegante si foarte calitative, care iti ofera posibilitatea de a o integra cu usurinta in orice incapere a locuintei tale.

Masoara 185 x 60 x 64 centimetri, este neagra, are in total 306 litri, doua compartimente foarte eficient organizate, sistem de racire full NoFrost si un pret pe masura celor oferite, insa eu l-am gasit pe cel mai avantajos online, aici verifica pretul actualizat! In primul rand doresc sa-ti mentionez ca este foarte importanta prezenta tehnologiei NoFrost la un aparat frigorific, de aceea este bine sa tii cont de acest aspect in momentul in care faci o alegere. Multumita acestei tehnologii de ultima generatie, NoFrost, combina elimina gheata din congelator si totodata previne uscarea alimentelor in frigider, oferindu-le astfel cele mai bune conditii pentru a fi pastrate in siguranta, ferite de mirosuri neplacute, mucegai sau bacterii.

Gorenje Ora-Ito NRK 62 ORA E deschisa

In cazul de fata, Gorenje vine cu NoFrost Plus, iar „Plus” inseamna completarea pe care a adus-o la NoFrost, IonAir cu Multiflow 360. In acest fel, combina se poate lauda in frigider cu microclimatul perfect pentru alimentele tale preferate, care oferta umezeala si prospetime in acelasi timp. NoFrost impiedica formarea de gheata in intregul aparat, utilizeaza mai putin compresorul decat un alt model obsinuit, rezultand astfel un consum energetic mai mic – 235 kwh/an si o durata de viata mai lunga a acestuia.

Tehnologia IonAir aduce natura in frigidere, prin introducerea in mod constant de ioni negativi in aparat. Ionii negativi sunt purificatori naturali de aer, responsabili pentru senzatia de prospetime. Aceasta functie inteligenta distruge pana la 95% din bacteriile aflate in interiorul aparatului, elimina mirosurile si mucegaiul si ofera, de asemenea, un nivel optim de umiditate. Pe langa cele doua tehnologii mentionate mai sus, pe lista dotarilor sunt adaugate si urmatoarele: AdaptCool – sistem de adaptare inteligent, racire rapida cu oprire automata, MultiFlow 360 C si Cool’n’Fresh.

Frigiderul are in total 221 litri, 5 rafturi din sticla, 3 suporturi pe usa, un alt suport din inox, special pentru sticle, compartiment pentru unt si branzeturi, sertar CrispZone cu HumidityControl, conceput special pentru depozitarea fructelor si legumelor, MultiBox 3 in 1 – cutie in care se pot pastra oua, se poate face gheata sau vid pentru alimentele cu miros puternic (usturoi sau branza cu mucegai) si iluminare interioara cu LED-uri. Congelatorul beneficiaza de 3 compartimente in care pot fi congelate 5 kg/24 h, are in total 85 litri, XXL SpaceBox – sertar spatios pentru alimente mari si tava pentru gheata.

Combina frigorifica Gorenje Ora-Ito NRK 62 ORA E poate fi amplasata amplasa langa perete sau in vecinatatea altor aparate, datorita functiei Slotin, care permite deschiderea usilor in unghi drept, chiar si atunci cand aceasta este in vecinatatea altor electrocasnice. Functioneaza cu un singur compresor, este super silentioasa, economica si foarte moderna, iar raportul sau calitate-pret excelent! O recomand cu incredere tuturor si sunt convinsa ca nu o sa regretati aceasta alegere!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *