Gorenje Old Time NRK621CLI – combina frigorifica cu design Vintage

Combina frigorifica Gorenje Old Time NRK621CLI este conceputa special pentru a-ti oferi cel mai bun mediu pentru pastrarea alimentelor si design Old Time, care te duce cu gandul la anii ’80. Are capacitate mare de incarcare, functii moderne, sistem full NoFrost si consum mic de energie, iar pentru toate aceste dotari nu va fi nevoie sa scoti foarte multi bani din buzunar, deoarece pretul sau este unul decent. La prima vedere sunt convinsa ca o sa fii atras de design, pentru ca este cu adevarat deosebit, diferit parca de tot ce ce-am avut ocazia sa intalnesc pana acum.

Asa cum spuneam si mai devreme, pretul este unul foarte avantajos, asadar, daca te intereseaza sa o achizitionezi, iti recomand cu incredere magazinul eMAG verifica pretul, care iti transporta podusul gratuit pana la domiciliu si ii asigura acestuia garantie valabila 2 ani de zile. Masoara doar 60 x 200 x 64 centimetri, are culoare crem, manere verticale de-a lungul usilor celor 2 compartimente, display LCD in partea superioara – afiseaza temperatura din frigider/congelator si un singur compresor foarte silentios si economic.

Gorenje Old Time NRK621CLI din fata

Vei gasi aici si tehnologia revolutionara NoFrost Plus, care te scuteste de dezghetarea periodica. Multumita prezentei sale, aparatul frigorific nu ingheata, ci raceste alimentele cu ajutorul curentilor de aer distribuiti uniform in ambele compartimente. Astfel, atat in frigider, cat si in congelator, alimentele vor putea fi pastrate in cele mai bune conditii, indiferent de durata de timp.

Sistemul NoFrost complet imbunatatit elimina gheata din congelator si totodata previne uscarea alimentelor in frigider. „Plus” inseamna completarea pe care am adus-o la NoFrost – IonAir cu Multiflow 360. De asemenea, sistemul NoFrost solicita mai putin compresorul, iar dovada acestuia fapt se reflecta si un consumul de energie electrica, mult mai mic decat la un alt aparat obisnuit – 311 kwh/an, dar si in durata de viata prelungita a motorului. Gorenje are volum net total 339 litri, fiind impartita in 2 compartimente foarte spatioase.


In partea superioara vei gasi frigiderul, care are 254 litri, 5 rafturi din sticla securizata, compartiment pentru fructe si legume, compartiment special pentru branzeturi, 4 suporturi pe usa, suport pentru sticle din inox si iluminare interioara cu LED-uri. Acesta beneficiaza de sistem de dezghetare automat, sistem de ionizare IonAir – purifica aerul pentru a preveni aparitia mucegaiului si a mirosurilor neplacute, sistem AdaptCool – mentine temperatura setata de tine in tot compartimentul racitor si MultiFlow 360 C – asigura o temperatura uniforma si constanta pe fiecare raft. Congelatorul beneficiaza si el de sistem NoFrost, volum net total mare de 85 litri, 3 compartimente si tava pentru gheata.

AVand in vedere toate aceste dotari de top, dar si designul special pe care combina frigorifica Gorenje Old Time NRK621CLI il are, eu personal consider ca reprezinta o alegere buna pentru toti cei care isi doresc un aparat frigorific eficient, frumos, dar si accesibil financiar! Sunt convinsa ca n-o sa regretati alegerea facuta, recomand cu incredere aceasta combina, deoarece raportul sau calitate-pret este excelent!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *