Gorenje NRK6192MB – combina frigorifica neagra, dotata cu sistem de racire NoFrost Plus

Combina frigorifica Gorenje NRK6192MB este frumoasa, moderna, eficienta, spatioasa, economica si foarte accesibila din punct de vedere financiar, iar daca ar fi sa-ti detaliez toate aspectele placute care m-au impresionat la ea, cu siguranta lista nu s-ar opri aici. Am ales sa-ti povestesc astazi putin despre dotarile sale, deoarece mi s-a parut a fi o alegere excelenta pentru toti cei care doresc sa-si achizitioneze un aparat electrocasnic de genul acesta, adica modern, prevazut cu design elegant si capacitate mare de incarcare.

Este suficient sa arunci o singura privire asupra imaginilor pentru a fi cucerit de aspectul ei super elegant si rafinat, iar daca ai cumva impresia ca detaliile minutioase pot fi observate doar la exterior, tin sa-ti mentionez ca si in interior vei gasi acelasi stil sofisticat si modern, adica rafturi din sticla ce por fi ajustate in functie de necesitatile tale, iluminare cu LED-uri, suport din inox pentru sticle si sertare speciale pentru fructe, legume, branzeturi. Combina neagra este extrem de frumoasa si eleganta, iar bucataria ta va beneficia de un nou aparat electrocasnic de ultima generatie, care va fi punctul sau forte.

Gorenje NRK6192MB deschisa

Masoara 60 x 185 x 64 centimetri, este neagra, are in total 307 litri si poate fi achizitionata online cu un pret mai multe decat accesibil verifica pretul. Imi place pentru ca are tot ce-i trebuie, reusind astfel sa bifeze toate aspectele importante: volum net total mare, sistem de racire full NoFrost, consum mic de energie electrica, nivel de zgomot redus, interior si exterior elegant, tehnologie de ultima generatie si pret mic. Probabil stii deja faptul ca aparatele frigorifice care au in dotare sistem NoFrost, nu necesita a fi dezghetate periodic, asa cum este cazul modelelor clasice.

Sistemul NoFrost Plus foloseste circulatia intensa a aerului rece pentru a elimina umezeala din frigider si congelator, impiedicand astfel aparitia zapezii si ghetii. Multumita acestei tehnologii revolutionare, nu vei mai fi nevoit sa dezgheti periodic combina, deoarece in interiorul sau nu vei gasi niciodata gheata! In acest mod, alimentele vor ramane proaspete mai mult timp, compresorul va fi solicitat mai putin, ceea ce inseamna consum redus de energie electrica (235 kwh/an) si totodata o durata de viata mai lunga a acestuia.

Frigiderul are volum total 222 litri, 4 rafturi din sticla, suport din inox pentru sticle, compartiment pentru branzeturi, compartiment pentru fructe si legume, 3 suporturi pe usa si display LED prin intermediul caruia pot fi reglate temperaturile in cele 2 compartimente (racitor si congelator). Congelatorul este de asemenea foarte spatios, are in total 85 litri, 3 compartimente, tava pentru gheata si desigur, sistem NoFrost.

Combina frigorifica Gorenje NRK6192MB se poate lauda cu sistem de avertizare usa deschisa, sistem inteligenta AdaptCool – ajuta la mentinerea temperaturii setata de tine, impiedicand dezvoltarea bacteriilor in interiorul frigiderului, IonAir – ionii negativi elimina 95% din bacterii si mirosuri neplacute, asigurand astfel mentinerea aerului curat si sistem MultiFlow 360 – distribuie curentii de aer uniform in tot compartimentul racitor. Pentru toate aceste dotari, eu personal consider ca noul aparat electrocasnic isi merita fiecare banut in parte, asadar, daca esti interesat sa-l cumperi, vreau sa stii ca il recomand cu incredere, deoarece raportul calitate-pret este excelent!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *