Gorenje NRK 6192 JR – combina frigorifica rosie, potrivita pentru o bucatarie moderna!

Daca toate electrocasnicele ar arata la fel de bine precum noua combina frigorifica Gorenje NRK 6192 JR, cu siguranta bucataria ar fi cea mai frumoasa incapere din locuinta. Discutam astazi despre acest model performant, incadrat in clasa de eficienta energetica A++, deoarece imi place si mi se pare destul de interesant pentru a i se acorda atentie. Are design modern, culoare deosebita nemaiintalnita pana acum, bordo, volum net total mare – 306 litri si sistem de racire full NoFrost.

Combina poate fi achizitionata online cu un pret foarte avantajos verifica oferta actuala, are transport gratuit pana la domiciliul tau, indiferent de localitatea in care te afli si garantie valabila 2 ani de zile. In cazul in care te gandesti deja unde anume ai putea sa o depozitezi, trebuie sa stii ca aceasta masoara 185 x 60 x 64 centimetri si functioneaza cu un singur compresor, foarte silentios si eficient.

Gorenje NRK 6192 JR din fata

Multumita sistemului de motorizare de ultima generatie, nivelul de zgomot este scazut – 42 (dB), iar consumul de energie electrica de doar 235 kwh/an. Noul model este prevazuta cu tehnologia IonAir, care aduce natura in frigidere, prin introducerea in mod constant de ioni negativi in aparat. Ionii negativi sunt purificatori naturali de aer, responsabili pentru senzatia de prospetime in interiorul racitorului, multumita carora, alimentele pot fi pastrate mai mult timp in cele mai bune conditii. Tehnologia IonAir distruge pana la 95% din bacteriile aflate in interiorul aparatului, elimina mirosurile si mucegaiul si ofera un nivel optim de umiditate.

De asemenea, tot la capitolul tehnologie si functii inteligente poate fi mentionat si sistemul full NoFrost. Gratie prezentei sale, cele doua compartimente sunt racite uniform, fara sa se produca gheata in interior. Astfel, intretinerea acestora se va realiza mult mai usor, pentru ca nu necesita a fi dezghetate periodic pentru a fi spalate,iar compresorul va fi solicitat mai putin, ducand astfel la economisirea energiei electrice si la o durata de viata mai lunga.

In partea superioara a combinei poate fi gasi frigiderul, foarte spatios si bine organizat. Are 221 litri, 2 rafturi din sticla, compartiment pentru fructe si legume, suport din inox pentru sticle, suport pentru oua si alte 2 suporturi pentru diferite recipiente. Interiorul este iluminat cu LED-uri, iar setarea temperaturii dorite se realizeaza prin intermediul panoului de comanda cu afisaj electronic. Congelatorul are 85 litri, 3 compartimente, tava pentru gheata si functie de super-congelare.

Asa cum am mentionat si la inceput, aceasta este o combina de ultima generatie, care iti pune la dispozitie spatiu generos pentru depozitarea alimentelor preferate, functii inteligente care te ajuta sa setezi optiunile dorite prin simpla atingere a unui buton, interior elegant, sistem de racire full NoFrsot si compresor silentios si foarte economic. Este important sa stii ca datorita functiei Slotin, usile acesteia se deschid in unghi drept chiar si atunci cand este plasata langa perete sau langa alte aparate. In cazul in care le uiti deschise mai mult de 60 de secunde, un sistem de avertizare sonora te va anunta, astfel incat tu sa revii si sa le inchizi corespunzator.

Asadar, pentru toate aceste dotari de top, pentru pretul avantajos, dar si pentru designul sau modern, eu personal consider ca merita sa-ti achizitionezi noua combina frigorifica Gorenje NRK 6192 JR! O recomand tuturor cu cea mai mare incredere, pentru ca este o combina frumoasa, speciala si eficienta, cu raport calitate-pret excelent!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *