Gorenje KAS35DCINVA – 12000 BTU putere de racire, compresor tip Inverter

Atunci cand cautam un aparat de aer conditionat pentru locuinta parintilor am fost placut impresionat ca exista aparate produse de Gorenje, un producator pe care l-am ales in ultimii ani atunci cand a venit vorba de aparate electrocasnice. Acest producator este unul destul de nou pe piata din Romania insa prin raportul pret/calitate excelent a reusit sa isi cladeasca un nume de succes chiar printre atatia producatori mai vechi, cu experienta si renume.

Eu vroiam sa cumpar ceva cu putere medie de racire, sufiicent sa poata raci un apartament cu 3 camere, toate acestea combinate intr-un consum redus de energie. Dupa cateva cautari pe internet m-am oprit la Gorenje KAS35DCINVA – model lansat la inceputul lui 2015, disponibil la noi in tara de scurt timp. Eu l-am cumparat online de aici, practic acesta fiind singurul magazin unde l-am gasit pe stoc. Transportul a fost gratuit insa nu si instalarea. Pentru aceasta a trebuit sa platesc in plus aproximativ 350 lei – dupa achizitionare catre firma de montaj. Atentie, aceasta trebuie sa fie autorizata de catre producator, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia.

Gorenje KAS35DCINVA

Desi nu ma asteptat acest model este unul care arata foarte bine, unitate interioara se poate incadra fara probleme in orice camera din locuinta. Este dotat si cu un mic display unde veti gasi informatii legate de temperatura. Informatiile mai detaliate cu privire la programul folosit, treapta de ventilare precum si temperatura setata sunt disponibile pe display-ul tip LCD de la telecomanda. Tot pe telecomanda este prezent si un senzor care este activat odata cu functia Follow Me – aceasta va mentine temperatura dorita acolo unde tineti telecomanda in casa.

Cei 12000 BTU sunt suficienti pentru racirea intregului apartament si cred ca poate raci si ceva mai spatios chiar daca randamentul scade. Conform producatorului acest model este incadrat in clasa de consum energetic A++ indiferent ca este utilizat pentru racire sau incazire. Consumul de energie este unul scazut, dupa aproape o luna de utilizare acesta mi-a crescut costul la factura cu aproximativ 60 lei. Consumul scazut este dat de compresorul tip Inverter, acesta face ca aparatul sa fie foarte silentios si sa poate fi utilizat chiar si atunci cand temperatura exterioara ajunge pana minim -15 grade.

Pentru o racire rapida este prezenta si functia Turbo Mode, aceasta face ca racirea incaperei sa se faca in cel mai scurt timp posibil. Pentru ca aerul ventilat sa fie intotdeauna curat acest model este dotat cu un Ionizator pentru distrugerea bacteriilor di mirosurilor neplacute, precum si cele mai fine particule de praf. De asemenea este prezent si un Eco-Filtru impotriva prafului si mucegaiului. Ca o concluzie la finalul acestui articol recomand Gorenje KAS35DCINVA celor care isi doresc un aparat cu putere mare de racire, consum redus si pret accesibil.

Articole similare:

Un comentariu pentru “Gorenje KAS35DCINVA – 12000 BTU putere de racire, compresor tip Inverter

  1. am cumparat acest model cu 44% discount de pe emag si am primit un produs cu defecte si cu alte dotari decat cele din descriere. Seria/modelul primit este cu o litera in plus: KAS35ZDCINVA. Nu stiu care e diferenta intre el si cel prezentat (fara Z) dar stiu ca a venit cu radiatoarele deteriorate in multe locuri iar cei de la Gorenje au dat vina pe curier (cutiile sunt intacte iar lamelele sunt lovite in spatele tablei/plasticului, deci asa au fost ambalate). Mai mult ca sigur ca e un lot de aparate cu defecte mai mult sau mai putin vizibile si din aceasta cauza le-au dat la jumatate de pret. Functioneaza ok chiar si cu lamelele alea zdrobite dar e ca si cum ti-ai fi luat o masina cu tabla indoita si zgariata. De mers merge si asa dar arata ca naiba. Multimea de filtre e doar in descriere. In afara de cele normale mai are unul mic care nu spune daca da cu vitamina C sau cu altceva in camera. Racitul pana la 8 grade poate ca exista in descriere dar lipseste cu desavarsire in comenzi. Doar 17 grade e minium la setari. Ma asteptam sa cumpar un aparat fara defecte si conform descrierii de pe site, dar… vad ca se dau tzepe si pe emag. Poate ca nu de catre emag ci doar de parteneri, parteneri care nici macar nu raspund la sesizari, iar emagul nu posteaza reviewul meu.
    … E produs in PRC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *