Gorenje GV64315 – masina de spalat vase incorporabila din noua generatie, cu consum redus de apa

Masinile de spalat vase nu mai sunt de multa vreme simple mofturi din partea celor cu bani, ci o adevarata necesitate in ziua de astazi, cand timpul liber pare a fi tot mai scurt, iar treburile casnice aceleasi ca si in trecut: curatenie, spalat vase, spalat rufe, pregatit mancare pentru intreaga familie. Prin urmare, daca vrei sa tii pasul cu tehnologia moderna si sa beneficiezi de ajutor, iti recomand noua masina de spalat vase incorporabila Gorenje GV64315, ideala pentru orice familie numeroasa! Are capacitate de incarcare mare – 14 seturi, 3 cosuri care pot fi reglabile in functie de dimensiunile vaselor, cos special pentru tacamuri si 10 programe.

Acest model este destinat familiilor formate din multi membri, deoarece poate spala o cantitate mare de vase. In cazul in care nu cunosti exact notiunea de „set de vase” in contextul de fata, tin sa-ti mentionez ca un singur set este format din urmatoarele piese: 1 x farfurie adanca, 1 x farfuri intinsa, 1 x farurie desert, 1 x cana/ceasca, 1 x pahar, 1 x cutit, 1 x lingura, 1 x furculita si 1 x lingurita desert. Deci, masina aceasta poate spala cate 14 piese din fiecare categorie mentionata mai sus. Pretul sau este foarte avantajos verifica oferta actuala, iar transportul este gratuit pana la domiciliul clientului, indiferent de localitatea in care se afla acesta.

Masina de spalat vase Gorenje GV64315

Masina este complet incorporabila, masoara 81.5 × 59,8 × 55 centimetri, are indicator terminare program, care iti arata timpul ramas pana la finalizarea ciclului de spalare si cosuri pentru vase foarte mari si eficient compartimentate. Multumita programelor inteligente si optiunilor de ultima generatie de care noul model dispune, acesta iti asigura rezultatele mult dorite la fiecare ciclu de spalare. Cele mai importante programe pe care le vei putea intalni aici, sunt urmatoarele: Bio/Eco, rapid, normal, etc. Gorenje fiind prevazuta cu functie 3 in 1, aceasta poate detecta automat tipul de detergent utilizat, astfel incat sa-l elibereze exact la momentul oportun, pentru a-ti oferi cele mai bune rezultate.

Spre deosebire de alte modele obisnuite, masina despre care discutam astazi detine si senzor de calitate a apei, care are rolul de a monitoriza puritatea acesteia pentru a utiliza intotdeauna apa curata. Astfel, se reduce consumul de apa mai ales atunci cand vei spala vase mai putin murdare, iar rezultatele vor fi perfecte de fiecare data. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, consuma 0,93 kw/h, respectiv 10 litri apa/ciclu spalare. Un alt lucru care imi place foarte mult la acest model este motorul dotat cu tehnologie moderna si izolatia fonica, care asigura o functionare silentioasa la orice ora din zi si din noapte.

Cred ca este singura masina cu 3 cosuri pe care am intalnit-o vreodata. Cel de-al treilea cos extinde capacitatea de pana la 14 seturi, astfel incat sa poti spala mai multe vase intr-un singur ciclu si sa obtii rezultate mai bune. Pe lista dotarilor sale as putea adauga si sistem de protectie impotriva inundatiilor, functie diagnosticare service, dar si optiune pentru programare intarziata. Urmele de murdarie vor putea fi indepartate cu usurinta de azi inainte, iar timpul economisit va putea fi utilizat pentru a realiza si alte activitati care iti fac cu adevarat placere.

Asadar, daca vrei sa faci o schimbare, acum este momentul! Iti recomand cu incredere masina de spalat vase incorporabila Gorenje GV64315, deoarece raportul sau calitate-pret este excelent! Aceasta beneficiaza de transport gratuit pana la domiciliul tau si de garantie valabila 2 ani de zile.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *