Gorenje GV51214 – capacitate maxima 9 seturi, cu functie speciala ECO

Vrei sa-ti utilezi complet bucataria si-ai inceput deja sa cauti oferte si preturi promotionale la aparatura electrocasnica? Daca printre masinariile automate pe care intentionezi sa le cumperi se numara si una pentru vase, atunci permite-mi sa-ti recomand unul dintre cele mai noi modele cu pret bun: masina de spalat vase incorporabila Gorenje GV51214, perfecta pentru orice locuinta moderna!

Avand capacitate de incarcare medie – 9 seturi, 6 programe de spalare si 4 nivele de temperatura, aceasta poate fi achizitionata online de la eMAG cu cel mai mic pret de pe piata verifica pretul! Sunt convinsa ca toata lumea isi doreste un astfel de aparat electrocasnic modern si eficient, iar astazi si-l poate permite aproape oricine, iar cumpararea acestuia nu mai reprezinta de foarte mult timp un moft, ci mai degraba o necesitate.

Gorenje GV51214 deschisa

Eu am ales masina incorporabila Gorenje dintre zecile modele disponibile pe piata de la noi din tara, deoarece mi s-a parut a avea cel mai bun raport calitate-pret, iar toti cei cu care am discutat mi-au recomandat acest brand cunoscut. Sunt foarte multumita de eficienta sa, de consumul mic de apa si energie electrica pe care ea il are, dar si de felul in care mi-a infrumusetat casa. Acum, piesa de rezistenta din bucataria mea este reprezentata de masina de spalat vase, alba, frumoasa si cu dimensiuni ce masoara 81.5 x 44.8 x 55 centimetri.

Fiind un model complet incorporabil, Gorenje poate fi integrat in totalitate in mobila de bucatarie, ceea ce inseamna ca nu te vei impiedica de ea prin casa, ocupand astfel mai putin spatiu. Avand cosuri reglabile pe inaltime vei putea spala cu ajutorul sau vase de diferite dimensiuni, inclusiv oale, tavi sau recipiente voluminoase.

Aceasta este prevazuta cu doua cosuri pentru vase, contol mecanic cu panou de comanda usor de accesat, indicator pentru sare, indicator terminare program si un mic display LCD care iti afiseaza timpul ramas pana la finelizarea programului. Desi este o masina ieftina, aceasta nu este lipsita de functii si programe inteligente, intalnite adesea la modelele de top, cum ar fi Bosch sau Whirlpool. Pe langa programele clasice, normal, intensiv – recomandat pentru vasele cu grad ridicat de murdarie, urmele de arsura sau resturi lipite de mancare, rapid si Bio/Eco, aici vei putea intalni si optiune pentru programare intarziata, sistem de protectie impotriva inundatiilor si diagnosticare service.

Programarea intarziata iti permite sa amani inceperea ciclului de spalare cu 3, 6 sau 9 ore, astfel incat masina de spalat vase sa-si inceapa programul exact atunci cand tu iti doresti, chiar si in lipsa ta de la domiciliu! Sistemul de protectie impotriva inundatiilor are rolul de a-ti feri casa de eventualele catastrofe, oprind alimentarea cu apa in cazul in care senzorul din interiorul sau detecteaza pierderi sau apa sau scurgeri accidentale. O alta functie importante este cea de diagnosticare, care nu face altceva decat sa te puna la curent cu eventualele probleme ale masinii, afisandu-ti pe display-ul sau un cod ce semnifica o anumita defectiune.

Economica – consuma 220 kwh/an si doar 2520 litri apa/an, eficienta si foarte silentioasa, masina de spalat vase incorporabila Gorenje GV51214 reprezinta cea mai buna alegere pe care o poti face daca iti doresti un model ieftin si bun! Eu personal sunt foarte multumita de rezultatele sale, motiv pentru care o recomand cu incredere tuturor! Raportul calitate-pret este excelent!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *