Galanz AC-12HP33 – aer conditionat cu putere de racire 12000 BTU, garantie 36 de luni

Daca te afli in cautarea unui aparat de aer conditionat accesibil, potrivit pentru climatizarea intregii locuinte, atunci Galanz AC-12HP33 poate fi solutia potrivita. Chiar daca vine de la un producator nu foarte cunoscut in Romania, acest aparat este unul cu performante bune, consum redus de energie, si nu in ultimul rand cu pret accesibil. Il recomand celor care isi doresc un produs de calitate, insa nu vor sa plateasca in plus doar pentru brand si marketing, asa cum se intampla de cele mai mult ori cand alegem sa cumparam de la producatorii consacrati.

Cea mai buna oferta am gasit-o online verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Dupa achizitionarea acestuia va trebui sa platiti in plus doar pentru montaj, kitul de instalare nefiind inclus in pret. Din experienta personala pretul pentru instalare este undeva in jur de 350-450 lei, in limita a 3 metri de traseu frigorific. Firma care se va ocupa de instalarea acestuia trebuie sa fie autorizata de catre producator, in caz contrar riscati se pierdeti garantia (36 de luni). Galanz se numara printre putinii producatori de aer conditionat care ofera garantie pentru produsele comercializate, 3 ani de zile, in felul acesta reusind sa ofere un plus de incredere pentru persoanele care nu stiu foarte multe lucruri despre acest brand.

Galanz AC-12HP33

La exterior aparatul pastreaza design-ul clasic cu care producatorii de AC ne-au obisnuit de-a lungul timpului. Acest lucru este valabil atat pentru unitatea interioara cat si pentru cea exterioara. Unitatea interioara este complet alba, avand in partea dreapta un mic display LCD care indica temperatura setata precum si programul utilizat. Pentru mai multe informatii ecranul de la telecomanda va sta la dispozitie. Acesta afiseaza informatii cu privire la programul utilizat, temperatura sau treapta de ventilare. Telecomanda este potrivita ca si marime, raspunde rapid la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv.

Dimensiunile aparatului sunt cele standard, fiind posibila instalarea acestuia chiar si in locul vechiului aparat de aer conditionat, fara sa mai fie nevoie de alte gauri in perete. Asa cum am precizat inca de la inceputul acestui review, Galanz AC-12HP33 este un aparat potrivit pentru climatizarea unei locuinte cu pana la 3-4 camere. In acelasi timp, discutam despre un aparat economic, incadrat in clasa de consum energetic A++ atunci cand este utilizat pentru racire, si A atunci cand este folosit pentru incalzirea locuintei. In ambele cazuri consumul de energie este unul scazut, care nu va creste cu foarte mult factura la energie, chiar daca aparatul va fi utilizat zilnic.

Acest lucru este datorat in cea mai mare parte compresorului tip Inverter, marca Panasonic, care nu doar ca reduce consumul dar face aparatul si foarte silentios. Zgomotul produs de unitea interioara este cuprins intre 36/47/50 decibeli, acesta este unul care variaza, in functie de treapta de ventilare. Functiile din dotarea lui Galanz AC-12HP33 sunt cele clasice (racire/incalzire, ventilare, dezumidificare, turbo, auto, timer si sleep/night mode). Nu voi mai discuta despre toate acestea, fiindca veti gasi informatii detaliate in articolele precedente.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *