Galanz AC-09HP33 – aer conditionat ieftin, dotat cu compresor Panasonic

Chiar daca nu stiu foarte multe lucruri despre Galanz, astazi voi recomand un produs de la acest producator. Este vorba despre AC-09HP33, un aparat de aer conditionat accesibil (poate cel mai ieftin model disponibil online cu putere de racire 9000 BTU), dotat cu compresor Inverter marca Panasonic. Acesta este si motivul pentru care recomand un aparat de aer conditionat oarecum NoName. Desi vine fara kit de instalare, sunt convins ca intr-un timp destul de scurt va ajunge sa fie un adevarat bestbuy.

Daca aveti in plan achizitionarea acestuia, cea mai buna oferta am gasit-o aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si tranpostul. Dupa achizitionare nu va mai ramane decat sa platiti pntru instalarea acestuia. Din experienta mea, pretul pentru montaj variaza, intre 350 si 450 lei, in functie de fiecare oras. Daca compresorul marca Panasonic nu v-a castigat increderea, poate garantia de 3 ani de zile oferita de producator reuseste sa genereze mai multa incredere in acest brand. Este printre putinii producatori din segmentul acesta de pret care ofera garantie 36 de luni pentru aparatele de aer conditionat.

Galanz AC-09HP33  unitate interioara

Nimic special atunci cand vine vorba de aspectul acestuia. Unitatea interioara este complet alba iar in partea dreapta este prezent un mic display LCD care indica temperatura setata precum si programul utilizat. Daca totusi aveti nevoie de mai multe informatii, ecranul de la telecomanda va sta la dispozitie. Si pentru ca tot am adus in discutie, telecomanda este mica si marime, raspunde bine la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intutiv. Capacitatea de racire este de 9000 BTU/h, fiind potrivit pentru climatizarea unei locuinte cu pana la 2, maxim 3 camere standard.

Este un model economic, incadrat in clasa de eficienta energetica A++ atunci cand este utilizat pentru racire, si A+ atunci cand este folosit pentru incalzirea locuintei. In ambele cazuri consumul de energie este unul scazut, care la final de luna nu va creste cu mult costul facturii la energia electrica. Faptul ca este unul dintre cele mai economice aparate de aer conditionat cu putere 9000 BTU este datorat in mare parte compresorului tip Inverter, acesta nu doar ca reduce consumul dar face ca aparatul sa fie si foarte silentios. Zgomotul produs de unitatea interioara este cuprins intre 36/46/50 decibeli, acesta variaza in functie de treapta de ventilare.

Functiile din dotarea lui Galanz AC-09HP33 sunt cele standard (racire/incalzire, ventilare, dezumidificare, auto, timer, sleep/night mode), fiind un aparat ieftin nu ne putem astepta la functii speciale, asa cum intalnim la modelele de top de la producatori premium. Pentru ca aerul ventilat sa fie intotdeauna curat, lipsit de mirosuri neplacute sau bacterii, aparatul vine dotat cu un filtru AntiPraf, care se poate scoate si se poate spala ori de cate ori este nevoie.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *