Fujitsu Ecolandia ASYG35LLCR-AOYG35LLCR – aer conditionat silentios si economic

In cazul in care doresti sa-ti instalezi un aparat de aer conditionat dar nu stii foarte multe lucruri cu privire la producatorii recomandati, consumul de energie sau putere de racire, iti ofer o mana de ajutor si-ti prezint astazi noul model Fujitsu Ecolandia ASYG35LLCR-AOYG35LLCR.

Acesta este fabricat de un producator cu renume si experienta in domeniu, insa trebuie sa stii ca pretul aici nu include kitul de instalare si nici montajul – le platesti separat dupa achizitionare. Din experienta persoanala iti pot spune ca pretul pentru montaj este undeva la 350 lei, insa acesta poate varia usor in functie de fiecare oras. Trebuie sa ai in vedere ca firma care se va ocupa de montaj sa fie autorizata de producator, in caz contrar risti sa pierzi garantia.

Fujitsu Ecolandia ASYG35LLCR-AOYG35LLCR unitate interioara

Nu este cel mai elegant si modern pe care il poti cumpara, insa nu cred ca design-ul este important atunci cand vine vorba de aer conditionat. Cu siguranta nu arata chiar atat de rau incat sa „strice” aspectul interior al incaperii unde este instalat. Dimensiunile sunt cele standard, atat pentru unitatea interioara cat si pentru cea exterioara, astfel ca poate fi instalat in locul altul aparat mai vechi fara a fi necesare alte modificari. Informatiile cu privire la temperatura setata, programul utilizat sau treapta de ventilare sunt disponibile pe display-ul prezent pe telecomanda.

Asa cum am precizat mai devreme cei 12000 BTU sunt suficienti pentru racirea unui apartament cu 3 camere sau chiar si pentru ceva mai spatios decat atat. Consumul de energie este unul redus, atunci cand este utilizat pentru racire acesta este incadrat in clasa de consum energetic A++ iar atunci cand este folosit pentru incalzire A. Utilizat zilnic pentru racirea unui apartament, acesta poate aduce un plus facturii de energie electrica cu aproape 50-60 lei – din punctul meu de vedere un consum foarte bun, mai ales ca putere de racire este destul de mare.

Compresorul din dotare este unul Inverter, acesta reuseste sa scada consumul de energie, in acelasi timp face aparatul mai silentios si utilizabil chiar si atunci cand in exterior temperatura ajunge pana la -15 grade. Este dotat si cu filtru pentru aer, acesta fiind amplasat in partea frontala, ceea ce inseamna se poate scoate destul de usor si spala atunci cand este nevoie. De asemenea sunt prezente si cateva moduri de operare: economic (limiteaza necesarul de curent electric si deruleaza aceeasi operatiune cu un nivel de putere minimizat), sleep/night (micro-computerul schimba treptat temperatura din incapere pentru a permite un somn confortabil) precum si modul powerful (nivel maxim al fluxului de aer si al vitezei compresorului pentru o racire sau incalzire mai rapida).

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *