Fujitsu ASYG12LMCA-AOYG12LMCA – aer conditionat silentios, economic si eficient!

Desi suntem la inceput de sezon estival, temperaturile demne de cartea recordurilor si-au facut simtita prezenta in toata tara iar fara un aparat de aer conditionat cred ca nu mai putem rezista in locuinte. Pentru cei fara AC instalat, astazi aducem in prim plan modelul celor de la Fujitsu, mai exact ASYG12LMCA-AOYG12LMCA. Este un aparat pe care il recomand persoanelor interesate de un produs de calitate, eficient energetic si nu in ultimul rand, fiabil.

Fujitsu ramane un producator cu experienta si renume in domeniu pe care te poti baza oricand. Modelul adus astazi la review este unul aparut recent pe piata din Romania, potrivit pentru o locuinta moderna cu pana la 2-3 camere obisnuite. Se poate utiliza fara probleme si pentru spatii mai largi, insa atunci randamentul va scadea iar consumul de energie va creste. Daca sunteti interesati de acest aparat, cea mai buna oferta am gasit-o online verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Kitul de instalare nu este inclus in pret, insa chiar si asa costul montajului nu cred ca va depasi 350-400 lei. Acesta poate varia in functie de oras sau firma care se ocupa de instalare. Recomand o firma autorizata de catre producator, in caz contrar riscati sa ramaneti fara garantie.

Fujitsu ASYG12LMCA-AOYG12LMCA unitate interioara

Pentru ca discutam despre un brand din zona premium, Fujitsu ofera 5 ani garantie pentru acest aparat. Este unul dintre singurii producatori care ofera garantie 60 de luni iar acest lucru nu poate decat sa ne intareasca increderea in acest nume. La exterior gasim un produs simplu ca si design, usor de integrat in orice camera din locuinta dumneavoastra. Dimensiunile acestuia sunt cele standard, fiind usor de instalat chiar in spatiul ocupat de vechiul aparat de aer conditionat (daca exista). Informatiile cu privire la temperatura setata, treapta de ventilare sau programul utilizat fiind disponibile pe ecranul de la telecomanda.

Asa cum am precizat inca de la inceputul acestui review, cei 12000 BTU sunt suficienti pentru climatizarea unei locuinte cu pana la 2-3 camere. Este un model eficient energetic, fiind incadrat de catre producator in clasa de consum A++. Acest lcuru este posibil datorita compresorului tip Inverter. Acesta nu doar ca reduce consumul dar face ca aparatul sa fie silentios si perfect utilizabil chiar si atunci cand temperatura externa ajunge pana la -15 grade. Zgomotul maxim produs de unitatea interioara este de 20 – 30 decibeli, insa acesta este atins doar atunci cand aparatul functioneaza intr-o treapta superioara de ventilare.

Functiile din dotarea lui Fujitsu ASYG12LMCA-AOYG12LMCA sunt cele uzuale, intalnite in prezent la majoritatea aparatelor de aer conditionat, plus alte cateva functii ceva mai „speciale”, cum ar fi: Autodiagnoza, Ionizare si Purificare. Pentru ca aerul ventilat sa fie intotdeauna lipsit de bacterii sau mirosuri neplacute, cei de la Fujutsu au ales sa echipeze acest model cu filtru anti-praf.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *