Fujitsu ASYG12LLCC – aer conditionat cu Inverter, incadrat in clasa de consum energetic clasa A++

Pentru cei interesati de un aparat de aer conditionat din zona premium, aducem astazi la review un model din portofoliul Fujitsu. Este vorba despre ASYG12LLCC, model cu putere de racire/incalzire 12.000 BTU, excelent pentru climatizarea unei locuinte cu pana la 24 – 35 metir patrati. Evident ca poate fi utilizat si pentru spatii mai largi decat atat, insa atunci randamentul aparatului scade iar consumul de energie creste, de aceea daca il folositi pentru incaperi mai spatioase, recomand un model cu putere mai mare de racire.

Cea mai buna oferta disponibila in aceasta perioada am gasit-o online verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Dupa achizitonare nu va mai ramane decat sa platiti pentru instalare. Pretul platit pentru instalarea aparatului este unul care poate varia, insa din experienta personala acesta se incadreaza intre 350 si 450 lei, in functie de fiecare oras. Pentru ca discutam despre un produs premium, garantia oferita de producator este de 60 luni. Cred ca este singurul producator care ofera garantie 5 ani de zile pentru un aparat de aer conditionat. Acest lucru atesta faptul ca aparatul este unul de calitate, fiabil, construit sa reziste in timp, chiar si utilizat zilnic.

Fujitsu ASYG12LLCC unitatea interioara

La exterior, Fujitsu ASYG12LLCC este un aparat cu design clasic, usor de integrat in orice camera din locuinta dumneavoastra. Unitatea interioara este complet alba, in partea dreapta fiind prezent un mic display LCD care indica temperatura setata. Informatii detaliate cu privire la temperatura, treapta de ventilare sau programul utilizat sunt disponibile pe ecranul de la telecomanda. Dimensiunile aparatului sunt cele uzuale, facand posibila instalarea acestuia chiar in locul vechiului aparat, fara a mai fi necesare alte modificari sau gauri in perete.

Asa cum am precizat inca de la inceputul acestui review, cei 12000 BTU sunt suficienti pentru climatizarea unei locuinte cu pana la 3-4 camere. Este un aparat eficient, incadrat in clasa de consum energetic A++, cu un consum extrem de redus. Consumul scazut este datorat in mare parte compresorului top Inverter marca Fujitsu. Acesta nu doar ca reduce consumul dar face ca aparatul sa fie si foarte silentios. Nivelul redus de zgomot transforma dormitoarele si salile de studii in spatii mult mai confortabile. Zgomotul produs de unitatea interioara este cuprins intre 20 – 30 decibeli, acesta fiind in functie de treapta de ventilare setata.

Pentru ca aerul ventilat de Fujitsu ASYG12LLCC sa fie intotdeauna curat, lipsit de mirosuri neplacute si bacterii, aparatul este dotat cu un filtru de aer dar si cu o functie speciala pentru purificarea aerului. Functiile prezente sunt in general cele uzuale, intalnite in prezent la majoritatea produselor din acest segment de pret (racire/incalzire, ventilare, dezumodificare, auto, timer, sleep/night mode).

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *