Fujitsu ASYG09LMCA-AOYG09LMCA – aer conditionat din zona premium cu 5 ani garantie

Tot din portofoliul Fujitsu, aducem astazi la review un aparat de aer conditionat pe care il recomandam pentru locuintele nu foarte spatioase. Este vorba despre ASYG09LMCA-AOYG09LMCA, aparat aparut recent pe piata din Romania, care se remarca prin consum scazut de energie, eficienta si silentiozitate. Evident, pretul este unul pe masura performantelor, insa diferenta de pret dintre acest model si unul mai ieftin de la un producator NoName, o veti recupera in timp, prin facturi la energie mai mici.

Daca sunteti interesati sa cumparati acest produs, insa cautati un pret bun, cea mai buna oferta disponibila online este aici verifica oferta actuala, inclus fiind si transportul pana la locuinta dumneavoastra. Kitul de instalare nu este inclus, insa chiar si asa, costul instalarii nu este unul foarte mare. Din experienta personala, pentru montaj veti mai plati in plus inca 350-450 lei, in functie de fiecare oras sau firma care se ocupa de instalare. Trebuie sa alegeti o firma autorizata de catre producator, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia (5 ani de zile). Lista cu firmele autorizate o gasiti pe talonul de garantie sau in cutie.

Fujitsu ASYG09LMCA-AOYG09LMCA unitate interioara

La exterior Fujitsu ASYG09LMCA-AOYG09LMCA este un aparat absolut banal, care nu se diferentiaza cu nimic fata de restul modelelor din acest segment de pret. Unitatea interioara dar si cea exterioara sunt complet albe, fiind usor de integrat in orice colt al locuintei dumneavoastre. Dimensiunile acestuia fac posibila instalarea aparatului chiar in spatiul ocupat de vechiul aer conditionat (in cazul in care exista), fara a mai fi nevoie de alte gauri in perete. Informatiile cu privire la temperatura setata, treapta de ventilare sau programul folosit sunt disponibile pe eceanul de la telecomanda.

Cei 9000 BTU fac ca acest aparat sa fie potrivit doar pentru incaperile cu pana la 2 camere. Pentru spatii mai largi recomand modele cu minim 12000 BTU. Evident, poate fi utilizat si pentru locuinte mai spatioase, insa randamentul acestuia va scadea iar consumul de energie va creste. Este incadrat in clasa de consum energetic A++ atunci cand este folosit pentru racire, si A+ atunci cand este utilizat pentru incalzire. In ambele cazuri discutam despre un consum de energie scazut, obtinut datorita compresorului tip Inverter.

Acesta nu doar ca reduce consumul dar face posibila functionarea aparatului chiar si atunci cand temperatura exterioara ajunge pana la -15 grade. De asemenea, tehnologia Inverter face ca aparatul sa fie si foarte silentios, zgomotul produs de unitatea interioara fiind cuprins intre 20-30 decibeli. ASYG09LMCA-AOYG09LMCA nu este un aparat care sa se faca remarcat prin functii sau optiuni, de aceea la capitolul dotari acesta vine echipat cu strictul necesar, adica functiile standard pe care le intalnim la majoritatea aparatelor de acest gen.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *