Fujitsu ASYG09LLCC – aer conditionat cu garantie 5 ani de zile

Daca iti pregatesti locuinta pentru vara, astazi iti sar in ajutor cu o recomandare pentru un aparat de aer conditionat din zona premium, ideal pentru climatizarea unei locuinte. Este vorba despre Fujitsu ASYG09LLCC, model aparut recent in Romania, recomandat celor care isi doresc un produs de calitate cu performante foarte bune si consum redus. Stiu ca exista si alternative mult mai ieftine, insa atunci cand iti cumperi un aparat de aer conditionat este bine sa alegi ceva mai bun, in timp vei realiza ca banii platiti in plus la achizitionare ii recuperezi prin facturi la energie mai mici.

Cea mai buna oferta am gasit-o online aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Dupa achizitionarea acestuia trebui sa platesti in plus si pentru instalare. Din experienta personala pretul pentru montaj este in jur de 350-450 lei, in functie de fiecare oras. Trebuie sa alegi o firma autorizata de catre producator pentru aceasta operatiune, in caz contrar poti pierde garantia (60 de luni). Este singurul producator care ofera 5 ani de zile garantie pentru un aparat de aer conditionat, iar acest lucru cred ca spune multe despre calitatea produselor.

Fujitsu ASYG09LLCC unitate interioara

La exterior aspectul acestuia este cel clasic, intalnit in prezent la majoritatea aparatelor din aceasta categorie de pret. Unitatea interioara este complet alba iar in partea dreapta este prezent un mic display LCD care indica temperatura setata. Mai multe informatii cu privire la temperatura setata, treapta de ventilare sau programul utilizat sunt disponibile pe ecranul de la telecomanda. Dimensiunile acesteia sunt standard, fiind posibila instalarea acestuia chiar si in locului vechiului aparat de aer conditionat (daca exista), fara sa mai aveti nevoie de alt suport sau alte gauri in perete.

Capacitatea de racire/incalzire este de 9000 BTU, fiind potrivit pentru o locuinta cu maxim 3 camere. Conform specificatiilor, atunci cand este utilizat pentru racire acest aparat este incadrat in clasa de consum energetic A++, avand un consum scazut. Atunci cand il folositi pentru incalzire, aparatul este incadrat in clasa de eficienta A, insa chiar si atunci consumul este unul extrem de bun. Acest lucru este posibil datorita compresorului tip Inverter marca Fujitsu. Acesta nu doar ca face aparatul foarte eficient, dar si foarte silentios, zgomotul produs de unitatea interioara este cuprins intre 20 si 30 decibeli, in functie de treapta de ventilare. Nivelul redus de zgomot transforma dormitoarele si salile de studii in spatii mult mai confortabile.

Functiile lui Fujitsu ASYG09LLCC sunt cele obisnuite, intalnite de obicei la orice aparat de aer conditionat (racire/incalzire, ventilare, dezumodificare, auto, timer, sleep/night mode). Pentru ca aerul ventilat sa fie intotdeauna curat, lipsit de mirosuri neplacute sau bacterii, acesta este dotat cu un filtru, amplasat in partea frontala. Acesta se poate scoate foarte usor si se poate spala ori de cate ori este nevoie.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *