Finlux 42FLHYR274S – televizor Smart ieftin cu diagonala 106 centimetri si garantie 60 luni

Chiar daca nu este foarte popular in Romania, Finlux ramane un producator cu renume si experienta in domeniu, drept dovada sta garantia de 5 ani de zile oferita pentru produsele sale. Cred ca este chiar singurul producator care ofera garantie 60 de luni pentru un produs electronic. Aceast lucru nu poate decat sa ne ofere un plus de incredere pentru un produs de calitate cu pret accesibil. Inainte de toate, recomand acest TV celor care isi doresc un produs cu functii si dotari premium insa nu dispun de un buget foarte mare.

Finlux 42FLHYR274S face parte din categoria Smart, fiind un model aparut recent si in oferta magazinelor online din Romania. Cea mai buna oferta am gasit-o aici, inclus in pret fiind si transportul. Asa cum se poate observa si din imagini, acest TV este unul extrem de subire, cu un design modern si elegant, asa cum ar trebui sa arate orice TV in 2015. Forma suportului este cea obisnuita, insa acest model poate fi montat si pe perete, cu ajutorul unui suport compatibil VESA (trebuie cumparat separat).

Finlux 42FLHYR274S din fata

Meniul de utilizare este disponibil in limba romana, usor de configurat si setat, acesta transforma televizorul intr-unul perfect chiar si pentru persoanele in varsta care nu sunt la curent cu tehnologia. Telecomanda din dotare este potrivita ca si marime, raspunde bine la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate la indemana, dupa numai cateva ore de utilizare aproape ca le inveti ordinea. Posturile TV se schimba rapid (poate nu chiar instant), indiferent ca discutam despre cele digitale sau HD.

Sunetul este asigurat de un sistem marca Dolby Digital Plus, format din doua difuzoare stereo cu o putere maxima de 16 wati. Sunetul generat de acestea este unul puternic si clar, nu distorsioneaza nici atunci cand volumul este aproape de maxim. Raportat la diagonala ecranului cred ca sistemul audio din dotare este unul potrivit. Daca totusi nu sunteti multumiti de acesta puteti opta pentru unul extern, televizorul fiind dotat cu iesire audio digitala precum si mufa minijack.

Diagonala masoara 106 centimetri, fiind o marime potrivita pentru incaperile spatioase. Rezolutia maxima este de 1920 x 1080 pixeli, foarte buna pentru culori de calitate si imagini clare. Este un display care are si unghiul de vizibilitate foarte bun, desi nu discutam despre un IPS. Pentru ca este un ecran 3D, este prezenta si functia pentru conversie 2D in 3D, disponibila la continutul 2D. Coform producatorului consumul de energie este unul de numai 69 wati atunci cand functioneaza si 0.3 wati atunci cand este in standby. Este un consum decent, avand in vedere diagonala ecranului.

Din dotarile acestuia nu lipseste tunerul digital integrat DVB-T MPEG4/DVB-C MPEG4, acesta fiind suficient pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau HD fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox. Este prezent si playerul multimedia integrat, unul de calitate, care poate reda cam orice fisier audio, foto sau video direct de pe stick-ul USB sau hard disk extenr. Desi Finlux 42FLHYR274S este un TV care vine dotat cu WiFi integrat, experienta Smart nu este chiar cea mai buna pe care o poti avea, asadar nu il recomand daca il vreti exclusiv pentru functiile „inteligente”.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *