Finlux 24FLYR160L – televizor LED de 61 centimetri cu pret accesibil

Daca esti in cautarea unui televizor accesibil cu diagonala potrivita pentru o camera de apartament, atunci modelul de astazi poate fi unul recomandat cerintelor tale. Pentru cei care aud pentru prima data de acest producator, trebuie sa precizez faptul ca Finlux, este un brand cu experienta si renume in domeniu, deci nu discutam despre un producator NoName, aparut peste noapte. Ca o siguranta a calitatii, acesta ofera 5 ani de garantie pentru produsele pe care le comercializeaza.

24FLYR160L este un model accesibil care arata foarte bine. Este construit in totalitate dintr-un plastic negru lucios care la prima vedere pare mai greu de intretinut. Rama din jurul ecranului este ceva mai lata fata de ce intalnim in prezent la noile modele de televizoare iar suportul pastreaza acelasi design clasic pe care ne-am obisnuit sa il intalnim la modelele mai ieftine. Dimensiunile in schimb, sunt cele uzuale, nu este chiar cel mai subtire TV pe care l-am vazut dar nici foarte gros.

Finlux 24FLYR160L din fata

Se poate utiliza cu suportul standard din dotare sau se poate monta pe perete, pentru acest lucru este necesar un suport compatibil VESA (trebuie cumparat separat). Telecomanda din dotare este potrivita ca si marime, raspunde bine la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate la indemana. Posturile TV se schimba rapid, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul celor HD. Meniul de utilizare este disponibil in limba romana, foarte usor de configurat sau setat, facand TV-ul potrivit chiar si pentru pesoanele in varsta.

Sistemul audio este unul format din doua difuzoare stereo cu o putere maxima de 5 wati. Sunetul generat de acesta este unul suficient de puternic si clar (raportat la diagonala ecrnaului), nu distorsioneaza nici atunci cand volumul este la maxim. Se poate conecta si un sistem audio extern, televizorul fiind dotat cu iesire audio minijack precum si iesire audio digitala.

Diagonala de 61 centimetri este una potrivita pentru incaperile mici si mijlocii, asa cum precizeaza si producatorul, acest model este unul care poate fi utilizat atat pentru uz personal, cat si in cafenele, restaurante sau hoteluri. Rezolutia maxima a ecranului este de 1366X768 pixeli. Chiar daca nu este cea mai buna rezolutie pe care o poti avea la un TV, personal cred ca este suficient pentru un ecran de 61 centimetri. Conform producatorului consumul de energie este de 25 wati atunci cand functioneaza si mai putin de 0.5 wati atunci cand este in standby.

Din dotarile acestuia nu lipseste tunerul digital HD DVB-T/CABLE(MPEG4), acesta fiind suficient pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau HD fara a mai avea nevoie de alt decodor extern. De asemenea Finlux 24FLYR160L vine dotat si cu player multimedai integrat, unul chiar foarte performant care poate reda direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern cam orice fisier audio, foto sau video (cu sau fara subtitrare).

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *