Everest 39E29D – televizor HD cu diagonala de 99 centimetri, accesibil

Daca zilele trecute am discutat despre un TV cu diagonala potrivita pentru o camera standard de apartament, astazi schimbam putin macazul, cu ceva mai mare, potrivit pentru un living. De la acelasi producator, Everest, astazi vine la review modelul 39E29D. Face parte din gama 2015, insa pretul este unul accesibil, fiind probabil cel mai ieftin model cu diagonala de 99 centimetri, disponibil in ofertele magazinelor online din Romania.

Asa cum am spus-o si in articolul precedent, acest model il recomand celor care nu dispun de un buget foarte mare sau celor care nu vor sa plateasca in plus doar pentru brand. Totusi, face parte din alt segment de pret, de aceea nu trebuie comparat cu modelele premium de la producatori premium Samsung sau LG. Cea mai buna oferta am gasit-o aici, inclus in pret fiind si transportul. De asemenea magazinul ofera posibilitatea de a extinde garantia cu inca 12 sau 24 de luni, bineinteles contracost.

Everest 39E29D din fata

Legat de aspect, Everest 39E29D este un model care se incadreaza in standardele actuale, avand un design modern si elegant, intalnit in prezent la majoritatea modelelor din segementul acesta. Rama din jurul ecranului este foarte ingusta, lansand in felul acesta mai mult spatiu disponibil pentru ecran. Suportul pentru masa pastreaza acelasi design clasic, intalnit de obicei la modelele mai vechi. Cu ajutorul unui suport compatibil VESA acesta poate fi montat si pe perete.

Telecomanda este potrivita ca si marime, raspunde bine la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv, dupa numai cateva ore de utilizare aproape ca le inveti asezarea. Meniul este disponibil in limba romana, fiind foarte usor de configurat sau setat, chiar si de persoanele care nu sunt la curent cu tehnologia. Posturile TV se schimba rapid, nu exista timp de asteptare ridicat, nici in cazul celor HD.

Sunetul este asigurat de un sistem format din doua difuzoare stereo cu o putere de maxim 20 wati. Calitatea acestuia este foarte buna, nu distorsioneaza nici atunci cand volumul este la maxim. Daca totusi aveti nevoie de ceva mai bun, puteti opta pentru un sistem audio extern, televizorul fiind dotat cu mufa tip minijack si iesire audio digitala.

Diagonala ecranului este de 99 centimetri, aceasta marime fiind potrivita pentru incaperile mai spatioase. Rezolutia maxima este de 1366×768 pixeli, adica HD. Imaginile afisate sunt clare iar culorile vii si naturale. De asemenea si unghiul de vizibilitate este unul foarte bun, chiar daca nu discutam despre une cran IPS. Totusi, discutam despre un televizor ieftin, asadar nu cred ca poate fi comparat cu modele de la producatori cu experienta si renume in domeniu.

Din dotarile acestuia nu lipseste tunerul digital DVB-T MPEG4, DVB-C MPEG4 si nici slotul CI+, ambele fiind necesare pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau HD, indiferent de operatorul de cablu utilizat. De asemenea Everest 39E29D vine dotat si cu player multimedia integrat, unul chiar de calitate, care poate reda orice fisier audio, foto sau video, direct de pe stick-ul USB sau chiar hard disk extern.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *